خداییان: شخصاً تخلفی که منجر به ابطال شود در آزمون سردفتری ۹۷ ندیدم

مرحله اختبار پذیرفته‌شدگان اولیه آغاز شده است

پایگاه خبری اختبار- رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور می‌گوید در جریان بررسی روند آزمون سردفتری ۹۷، با تخلفی که منجر به ابطال این آزمون شود، برخورد نکرده است.

به گزارش اختبار به نقل از تسنیم، ذبیح‌الله خداییان با اشاره به برخی اعتراضات نسبت به آزمون سردفتری اسناد رسمی گفت: این آزمون قبل از ورود بنده به این سازمان برگزار و نتایج اعلام شده است. در هر حال یکسری افراد شکایاتی را مطرح کردند و در دیوان عدالت اداری، سازمان بازرسی کل و دیگر مراجع قانونی، پیگیر این اعتراض و شکایت خود بوده و هستند.

وی ادامه داد: این آزمون زیر نظر مرکز حفاظت اطلاعات قوه‌قضاییه برگزار شد و آن‌طور که شخصاً بررسی کردم، تخلفی که موجبات ابطال این آزمون را فراهم کند ندیدم.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت:به هرحال افرادی در این زمینه شکایت کردند و  ما هم تابع نظر مراجع قضایی هستم اما چیزی که موجب تضییع حق کسی شده باشد، ندیدم.

خداییان همچنین از آغاز آزمون اختبار پذیرفته‌شدگان آزمون سردفتری ۹۷ خبر داد.

گفتنی‌ست چندی پیش ناصر سراج رئیس سازمان بازرسی کل کشور در گفت‌وگو با تسنیم، از ارجاع گزارش تخلف آزمون سردفتری به دیوان عدالت اداری خبر داده بود.

 

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

‫۹۶ دیدگاه ها

  1. دوست گرامی اتفاقا برعکس نظر جنابعالی دفاع از حق خستگی ندارد متأسفانه یا خوشبختانه شما وکیل نمی‌باشید تا دفاع از حق را درک کنید!

  2. با سلام خدمت همه رشته ای گرامی خانم یا آقای آذر، این وظیفه هر وکیل دادگستری می‌باشد که همه وکلا در مراسم تحلیف بر حمایت از حق؛ وجدان و شرف خود را وثیقه و گرو پاسداری از آن می‌گذارند و این یک انجام وظیفه است در راستای این حدیث نبوی از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم که زکات علم نشر آن است. با آرزوی موفقیت برای تمامی داوطلبان اعم از قبول شدگان و معترضین.

    1. این شعارها را ندهید.حق جویی و حق طلبی این است که زمانی که دریافتی حق با موکلت نیست استعفا بدهی.یک وکیل را با نمونه پرونده اش نام ببر که چنین کرده باشد.چرا بر سکو می نشینی و سخن سرایی می کنی؟! در حالی که می دانی واقعیت ندارد.

  3. اقای سعید اتفاقا اینکه ی شخص بی طرف خارج از ذینفع بودن قضیه رو بررسی میکنه خیلی عالیه. بهتر میتونه تحلیل کنه ک حقی ضایع شده یا خیر. در این مدت بعد از ازمون خیلی از وکلا از تخلف در ازمون سردفتری بحث و گفتگو کرذن و خیلی از تخلفات برخلاف قانون بود اینکه در حین ثبتنام اشخاص وکلا حق ثبتنام نداشتن ولی این برای زمان بعد از قبولی و اختبار بود ک باید پروانه وکالت را لغو میکردن نه در موقع ثبتنام ک حقی بود ک از خیلی ها سلب شد ولی بعد از ازمون دیدیم ک بر خلاف شرایط ثبتنام وکلایی بودن ک قبول شده بودن و خیلی تخلفات امثال اینها… البته ناکفته نماند ک خیلی ها هم زحمت کشیدن برای قبولی. ولی معترضین خوشحال میشن وقتی میبینن ک اشخاص حقوقی در کنارشون هستن و از حقشون دفاع میکنن. حتی اگه ازمون ب دلایل صلاحیت قوه قضاییه باطل نشه. اینکه صدای معترضین ب دیوان رسید خیلی عالیه و من ب نوبه خود از وکلایی همچون امیرحسام کمال تشکر و قدرانی را دارم.

  4. دوست گرامی آقای سعیدی، حق را قانون تعیین می‌نماید! شما حتی تفاوت میان یک امر ترافعی در حقوق عمومی را با اتهام در آیین دادرسی کیفری درک نمی‌کنید چه برسد به معنی حق و ذیحق بودن افراد. شما نمی‌دانید که سازمان بازرسی کل کشور در ارجاع تخلف در آزمون سردفتری به دیوان عدالت اداری، وظیفه قانونی خود را انجام داده است. از لحاظ رسانه‌ای کردن موضوع هم به دلیل این‌که عمل سازمان ثبت اسناد و املاک؛ تخلف است و نه اتهام هیچ منع قانونی چه در قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری و قانون آیین دادرسی کیفری وجود ندارد. بنابراین، وجود نفع در این موضوع خاص و جانبداری از سازمان ثبت اسناد و املاک باعث می شود قضاوت شما یک طرفه باشد که جنابعالی را از بی‌طرفی خارج می‌نماید! باز هم تکرار می‌کنم شخصی مانند جناب آقای قاضی سراج کاملا به قوانین مسلط می‌باشند و لازم نیست من و شما به ایشان تذکر دهیم! دوست گرامی باز هم جنابعالی را به تأمل و دقت نظر بیشتر ارشاد می‌نمایم! و ارجاع می‌دهم به کتاب پنج جلدی مبسوط در ترمینولوژی حقوق استاد جناب آقای دکتر محمد جعفر جعفری لنگرودی؛ فعل فساد چه در موضوعات حقوق اداری و اخلاقی و غیر آن، جرم محسوب که برای مجازات تعیین شده است و از لحاظ آیین رسیدگی مشمول قانون آیین دادرسی کیفری می‌باشد. اما واژه تخلف (اعم از فعل یا ترک فعل) در حوزه حقوق عمومی که قانونگذار برای عدم رعایت مقررات و نظامات دولتی آن را وضع نموده و مشمول قوانین مختلف اداری و از لحاظ رسیدگی مشمول قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری می‌باشد! حالا آیا این دو واژه شبیه یکدیگر است که شما این دو را در کنار یکدیگر قرار داده‌اید؟! دوست گرامی به دلیل همین نظرات شتابزده و فاقد استدلال شماست که می‌گویم دوره دهه پنجاه و جنابعالی تمام شده است و مشاغل مرتبط با رشته حقوق عرصه جوانان است و نه بازنشستگان! دوست گرامی به همین دلیل می‌گویم رشته حقوق در عصر حاضر یک رشته میان رشته‌ای محسوب می‌شود و ترکیبی از ادبیات و زبان فارسی، فلسفه و منطق و ریاضیات و غیره بعلاوه داشتن هوش ذاتی است و نه اکتسابی! اگر دقت نمایید اساتید و حقوقدانان به نام حقوق ایران مسلط به موارد فوق الاشاره می‌باشند. موفق و پیروز باشید دوست مهندس مکانیک نماینده حقوقی شرکت دولتی و قبول شده در مرحله اول آزمون سردفتری.

    1. عجب حوصله ای دارید شما.خسته نشدید از این همه مباحث.آقا جان ول کنید اصلا حق با شما.چه شما چه دیگران نظرتون در مورد آزمون ابطال باشه،این آزمون ابطال نمیشه.عزیزم خودتونو خسته نکنید

    2. اولا ماده ۱۱ که برایت آوردم از حیث سلامت اداری اطلاق دارد که طبعا ثخلف را نیز شامل می شود و اطلاع رسانی مقید به مجرمانه بودن موضوع نشده است.یک بار دیگر بخوان جناب وکیل.دیگر اینکه کدام ترافع اتفاق افتاده؟در اینجا ترافع مطرح نیست. ثالثی به نام سازمان بازرسی ورود کرده است که قرار شد شما بفرمایید صالح بوده یا خیر؟ مکانیزم رسیدگی به موضوعات مبتنی بر قانون سازمان بازرسی ترافعی است؟! حتی در مورد موضوعات ارجاعی به دیوان موضوع مردد است و قانونگذار از الفاظ شکایت و دادخواست تواما استفاده کرده است بنابراین موضوع را باید محل بحث دانست.برخی از بزرگان نظرشان بر این است که موضوعات در صلاحیت دیوان تاسیسی جدید است.
      در سایر موارد نیز حرفهای متناقض شما آشکار است و همواره سعی می کنید با پرگویی آنها را پنهان کنید. مثلا یادم هست که قبلا گفتید حقوق عرصه تاخت و تاز حقوقدانان است و حالا می بینم که پای ادبیات و مهندسی و ریاضیات را هم به حقوق باز شده می دانید. هرچند تناقضگویی کردید اما ایرادی ندارد و این تناقض یک گام به جلو برای شما تلقی می شود و در جای خود خوب است.
      راستی قرار شد در مورد صلاحیت ورود سازمان بازرسی به پرونده ازمون سردفتری برایمان شرح بدهید.مشتاقانه منتظریم

  5. سلام من سوالم اینه که آیا سازمان بازرسی نظرش این بوده که تخلف صورت گرفته و به همین دلیل به دیوان گزارش ارسال کرده یا اینکه صرفا ملزمه در صورت وصول شکایت مرتبط با دیوان در هر صورت به دیوان گزارش ارسال کند؟

  6. با سلام خدمت هم رشته ای های گرامی؛ دوست گرامی جناب آقای سعیدی، در این بحثی که الان در این سایت مطرح هست شما ذینفع می‌باشد بنابراین، نظرات شما کاملاً جانبدارانه است دقیق مثل قاضی هستید که در دعوی به واسطه وجود نفع در دادرسی ذینفع محسوب می‌شود. پس، بگذارید یک فرد بی‌طرف که ذینفع نمی‌باشد نظر دهد! بنده وکیل کانون وکلای دادگستری هستم نه جزو قبول شدگان هستم و نه جزو معترضین به آزمون سردفتری و به این موضوع از دید یک فرد بی‌طرف نگاه می‌کنم. لذا، جنابعالی اینقدر آسمان ریسمان نکنید و به موضوعاتی که ربطی به آزمون سردفتری ندارد، نپردازید! موفق باشید دوست مهندس مکانیک نماینده حقوقی شرکت دولتی حقوقدان و ضمناً قبول شده در مرحله اول آزمون سردفتری.

    1. جناب امیرحسام اولا بنده ذینفع این مطلب هستم بنابراین حضورم در این صفحه و ابراز نظرم محمل دارد طبیعی هم هست که مدافع آنچه حق می دانم باشم.شرکت کننده مخالف هم ذینفع است و از باب نفع خود مخالفت می کند.این حق دو طرف است.آنچه بر ما روشن نیست و اتفاقا شما باید پاسخگوی آن باشید اینکه شما که نه شرکت کننده اید و نه ذینفع اینجا چه می کنید؟ البته از نظر من ایرادی ندارد نظر بدهید اما حد خود را بدانید و فرصت را برای امثال من که ذینفع هستم تنگ نکنید.اینقدر انحصار طلبی چه معنایی دارد؟ همه جا هستید.هم مدافع کانون وکلا و هم مخالف تصویب قانون جامع هم مخالف آزمون سردفتری هم مخالف دانشگاههای غیر علامه!! جل الخالق. یک فضای نفسی هم برای دیگران بگذارید.من اینجا صاحب حقم به بیرون هدایتم می کنید که خود که هیچ حقی ندارید حرف بزنید؟ چه کسی به شما چنین اجازه ای داده؟ می گویید بیطرف هستید! دیدیم که چقدر بیطرفید.یک بار نظرها هایتان را بخوانید خودتان به این حرف خود خواهید خندید.

      1. جناب سعیدی شما هم اشتباه میکنید اینقدر با این عزیزان و بندگان خدا بحث میکنید.شما کوتاه بیا

  7. اقای سعیدی عزیز قبولیت مبارک. هیچ کس منکر زحمات بعضی از دوستان نیس. واقعا خیلی ها برای این قبولی زحمت کشیدن. از کار و زندگی زدن تا طمع شیرین قبولی رو بچشن. ولی ب معترضین هم حق بدهید ک بعضی ها هم ب ناحق قبول نشدن. ب امید عدالت نه حقی از شما ضایع شود نه معترضین.

  8. دوست گرامی آقای سعیدی، اولا موضوع مذکور یک امر ترافعی در حیطه حقوق عمومی و در صلاحیت دیوان عدالت اداری می‌باشد و نه در صلاحیت یک مرجع قضایی کیفری که مشمول آیین دادرسی کیفری شود که اعلان موضوع تخلف جرم تلقی شود بنابراین، این امری که شما بیان نموده‌اید کاملا مردود می‌باشد. یک بار دیگر جلد اول کتاب آیین دادرسی مدنی استاد جناب آقای دکتر شمس در باب موضوعاتی که در صلاحیت مراجع اداری می‌باشند به علاوه ویژگی‌های رسیدگی در آن‌ها مراجعه نمایید. در ثانی کتاب نکته‌ها قانون آیین دادرسی کیفری و جلد اول کتاب آیین دادرسی کیفری جناب آقای دکتر خالقی از انتشارات شهر دانش را هم دقیق مطالعه بفرمایید! بنابراین، از لحاظ رسانه‌ای نمودن ارجاج تخلف در آزمون سردفتری به دیوان عدالت اداری از لحاظ قانونی هیچ منعی وجود ندارد و نظر شما کاملا شتابزده و بدون تأمل می‌باشد! با توجه به سابقه قضایی بالای آقای قاضی سراج از من وکیل جوان دادگستری تا شما که یک نماینده حقوقی شرکت دولتی می‌باشید، کار ایشان به لحاظ حرفه‌ای مذموم و ناپسند نمی‌باشد بلکه تأیید عدم منع قانونگذار را هم با خود دارد. باز هم به جنابعالی تأکید می‌نمایم که برای این‌که در اختبار ثبت قبول بشوید، فرق مقررات و تشریفات رسیدگی به اتهام در قانون آیین دادرسی کیفری و مقررات مربوط به رسیدگی‌های اداری در بالاترین مرجع آن در دیوان عدالت اداری و نیز تفاوت اتهام و یک موضوع ترافعی اداری را به دقت مطالعه نمایید. موفق و پیروز باشید دوست مهندس مکانیک نماینده حقوقی شرکت دولتی حقوقدان.

    1. جناب وکیل محترم به جای ردیف کردن اینهمه منبع کلاسیک از سطح لیسانس حقوق کافی بود بند “د” ماده ۱۱ قانون تشکیل سازمان بازرسی کل کشور را می خواندی.حالا که با اینهمه مطالعه حاشیه ای فرصت خواندن اصل مطلب را نداری عین بند “د” مزبور را اینجا برایت می آورم:
      د – اطلاع رسانی و آگاهی بخشی عمومی از طریق رسانه های عمومی به منظور ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد با رعایت قانون آیین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲/۱۲/۰۴
      اصلا سوای قانون سازمان از شواهد بسیاری می توانستی نتیجه بگیری که جناب سراج قانونی و حقوقی عمل نکرده است. البته من اینجا حرمت ایشان را پاسداری کردم و به جزییات وارد نشدم اما واقعا طرح این موضوع از طرف جناب آقای سراج درست نبود. این از این.
      اما حالا من از شما بپرسم که اگر وکیل سازمان ثبت در لایحه اش ابراز کند که سازمان بازرسی صالح به ورود به این پرونده نبوده شما به عنوان وکیل فرضی سازمان بازرسی پاسخت چه خواهد بود جناب وکیل الدعاوی؟ اینجا مطلب را حسابی بسط بده.

  9. نفع جامعه اینه که حق به حقدار برسه و تو این زمینه ملاک فقط ذیحق است نه آبروی فلان سازمان!

    1. دقیق می فرمایید و موافقم .اما هم درست تبیین کنیم حقوق ذیحق و قیاس انرا و اگر از یک نفر حق ضایع شده فقط به همان بسنده کنیم و همه را به یک چشم نبینیم.رویه کشور در تخلفات احتمالی همه آزمونها از جمله سازمان سنجش همین بوده است.شما به پرونده مشهور دهه ۸۰ سازمان سنجش نه در تخلف ساده که در اتهام فروش سدوالات چند نفر مراجعه کنید ببنید چه کردند.آیا آزمون ان سال را ابطال کردند.حتما نه.چون حق عمومی بر حقوق چند نفر غلبه دارد.دیگر اینکه مدافع حق همه جا باید بود.از جمله حق عمومی.مالیات حق عمومی است. لطفا شما هم که اینهمه مدافع حق هستید مالیات را مطابق حق الوکاله های واقعی تان پرداخت بفرمایید نه تعرفه.تکلیف قانونی و اخلاقی و اجتماعی است.

  10. آقای سعیدی عزیز، چرا اینقدر سنگ سازمان ثبت و کارمندان رو به سینه می زنید؟! کسی که در مقام دولتی است حق ندارد نظر شخصی اش را به خاطر حساس بودن موضوع اعلام کند! آقای سراج نظر شخصی نداده بلکه در مقام رییس یک سازمان قانونی اظهارنظر نموده و نه اظهارنظر شخصی!!! آقای خداییان باید منتظر نظر دیوان عدالت اداری باشد و نه اینکه با متلاتم کردن اوضاع نظر شخصی اش را در یک موضوع حساس اعلام نماید! جنابعالی به خاطر این که صرفا در آزمون آن هم در مرحله اول قبول شدید از سازمان ثبت حمایت می کنید. این موضوع هم یک مسأله حقوقی مانند سایر مسایل دیگر قضایی می باشد و نگید موضوع امنیتی و حاکمیتی نیست! ضمناً سازمان سنجش و امنیت آزمون های این سازمان رو با شرکت های خصوصی آب دوغ خیاری آزمون سردفتری قیاس نکنید که چنین قیاسی، قیاس مع الفارق است!

    1. جناب وکیل محترم.آقای سراج موضوع اتهامی را در علن به خبرنگار گفتند که هنوز نیازمند بررسی بالاترین مرجع اداری کشور است.این رفتار با معیارهای قانونی کشور سازگار است؟ اگر دادسرای انتظامی موضوعی که علیه شما مطرح شده را ولو با اعتقاد تخلف شما به اسم شما در علن عنوان کند و بگوید برای ایشان فلان مکافات را درخواست کرده ایم آکسیون شما به عنوان وکیل چه خواهد بود؟ می پسندید؟ اصلا اصولی می دانید این را؟ به هر حال جناب سراج شخصیت حقوقی خاصی دارد و در فضای قضا تنفس می کند.از ایشان توقع رفتار حقوقی هست.مقام رسیدگی کننده هم دیوان است.ایشان نباید کاری می کرد که خدای ناخواسته شائبه سعی در اثرگذاری در رسیدگی دیوان از طریق رسانه را تداعی کند. آیا این حرف غیر اصولی است؟ من هم می توانم بگویم اتحایدیه سراسری کانون های وکلا هرسال سئوالات آزمون وکالت را به نزدیکانش می دهد.خب اگر بعدا ثابت شد که اشتباه می گفتم چه؟ سوای قانون اخلاق را چه می کنم؟ ذهن عده ای را سست کردن نسبت به مراجع کشور درست است؟ گیریم یکی متخلف است همه کشور که متخلف نیستند.
      ضمنا خودم بارها گفتم فعلا قبول شده آزمون هستم و مرحله اختبار مانده.حتی گفتم شاید در اختبار ردم کنند.به کسی تضمین نداده اند که حتما قبول خواهد شد. اختبار است.البته کمی سخت تر از اختبار وکالت هم هست چون اینجا فرصت دوباره ای برای کسی نیست و مثل اختبار شما شهریور و اسفند و تکماده ندارد.

  11. با سلام جناب دکتر خدائیان حضرتعالی برای اینکه وجهه سازمان ثبت اسناد مخدوش نشود می کویید من تخلفی ندیدم اگر با وجدان بیدار و احترام به قانون به مسئله نگاه کنید خواهید دید تخلفات خیلی واضح و آشکار و تدثیر گذار هستند. و موضوع آزمون سردفتری ۹۷ مصداق عینی حق الناس است.

  12. هیچ امتیازی نباید از پدر به پسر به ارث برسد تمام این توجیهات جنابعالی کسی را قانع نمی‌کند! کارمندان بازنشسته و کارمند شاغل آخرین سال‌های خدمت باید از مشاغل سردفتری و وکالت ممنوع شوند! والسلام.

    1. آقای وکیل این امکان قانونی است نه سلیقه ای.اگر شما باشی که می گویی نفس همه را ببرند تا شما وکالت بفرمایید.شما باید پاسدار قانون باشید.وکیل یعنی پاسداری از قانون نه لجاجت با آن.اینکه نمی شود دوست گرامی.وکالت وسردفتری یک صنف است.قانون اساسی و قانون خاصشان به همه باچند حصر محدود اجازه داده این صنوف را انتخاب کنند. همان قانونگزار دفاتر اینها را هم غیرتجاری اعلام کرده! خب الان ایراد کجاست؟ دنیا بزرگ است. فضا برای همه باز است.تنگ نظری برای چه؟! اگر همه دنیا را قسمت کنند به من و شما همینی می رسد که رسیده.خدا می بخشد شما می فرمایید نه!
      به قول شیخ “آسمان را از زمین غبار است و زمین را از آسمان نثار”
      خوب است من و شما کفیل روزی مردم نیستیم و گرنه ۹۰ درصد مردمان از گرسنگی نفله می شدند.
      پناه می بریم به خدا

  13. آقای سعیدی سردفتری که بدتره! امتیاز سردفتری به ارث میرسه از پدر به فرزند! (بازنشستگی)

    1. نخیر دوست من. تفاوت دردسرهای سردفتری با وکالت زمین تا آسمان است.حضور تمام وقت در دفترخانه و حتی جایگزینی با کفیل به هنگام مرخصی ساده و بیماری ،نظارت بازرسان سخت گیر ثبت ،حضور مستمر در محاکم قضایی به دلیل شکایت این و آن در مقابل درآمد ناچیزی که دارد قابل قیاس با امر وکالت و آزادی ها و درآمدهای سرشار آن نیست.یک اشتباه در یک سند سردفتر بیچاره را به ورطه صلابه می کشاند.وکالت اما اصولا تعهد به وسیله است .تا حالا شده برای باخت در یک پرونده مورد عتاب قانون قرار بگیری؟خدا وکیلی خود شما چند بار مورد اتهام انتظامی یا کیفری قرار گرفته اید؟ نتیجه اش چه شده؟بعد هم اینکه دفترخانه اسناد رسمی به دلیل ویژگی هایی که دارد مطابق قانون امکان تعطیلی مطلقا ندارد و همان دفترخانه باید به حیات قانونی خود ادامه دهد . حالا چه فرقی دارد کفیل بیگانه تداوم بخش باشد یا پسر حائز شرایط سردفتر بیچاره جانشین پدر شود؟ به هرحال پدر از گردونه خارج می شود و دیگری جایش را می گیرد.نکته اینجاست. در وکالت اما پروانه وکالت قابل واگذاری نیست ماهیاتا و به دلیل قانون متبوعش.در اینجا بحث اذنیات و حق توکیل که مطرح نیست.بحث تذکره اقدام و حصول به شرایطی است که قانون معین کرده.حالا شما تلاش کنید قانون وکالت هم اصلاح شود پدر برود و پسر محترم جایش را بگیرد.کسی حرفی ندارد که.اما پدر واقعا دل بکند و برود و حقوق بازنشستگی بگیرد.

      1. آقای سعیدی عزیز اینگونه بدین سفت و سختی هم نیست و بنده همکار علمی ام خودش دفتر اسناد رسمی هم دارد وهم دانشجو و دانشگاه رو میپیچاند هم سازمان ثبت و ماورینی که میگی کنترل میکنند براحتی. چند روز در هفته در طول ترم های تحصیلی دانشگاه کلاس میاد و گاهی هم نمیاد ولی خبری از گیر دادن و این حرفها بهش نیست. الان هم امضای الکترونیکی شده و دیگه راحتتر از قبل میپچونن بدون حضور در دفترخانه. درآمدهای دفترخانه هم کیه که ندونه بسیار زیاده و جوری گفتین که انگار حقوق کارگری میگیرند؟! درآمدهای وکلا را هم به همه تعمیم دادین که همه درآمدهای آنچنانی دارند! برادر من منصف باشید اندکی فقط اندکی!؟

        1. از استثناهای خوش شانس بگذرید. بیایید من نمونه ای را نشانتان بدهم که سردفتر نگون بخت برای یک خروجی دو ساعته چقدر توبیخ شده هنوز هم ول کنش نیستند.بعد درآمد سردفتر نسبت به مسئولیتش زیاد نیست که کم هم هست.سردفتران کار آفرینند.می دانید چند نفر از یک دفتر نان می خورد؟ اینها را چرا نمی گویید.حق بیمه این افراد و درصدهای مالیات را حساب کنبد.۲۵ درصد جمع مالیات و حق کانون است و ۱۵ درصد دفتریار. تازه درصد کارکنان و دستمزدشان هم هست.وکلا کجا از این هزینه ها می دهند؟ تازه طلبکار هم هستند برخی از این گرامیان!! نفرمایید دوست گرامی.

          1. این نمونه ای که شما می فرمایید استثناء است… حضور مستمر در محاکم قضایی به دلیل شکایت این و آن نشان از عدم صلاحیت سردفتر پذیرفته شده و رعایت نکردت قوانین است پس چه بهتر که از چنین پدری این شغل به فرزندش به ارث نرسه اونم با درآمد ناچیزی که شما میفرمایید و ما هر چه دیدیم خیلی هم چیز بوده …

  14. دوست گرامی آقای سعیدی، در اون سایت رفتند برای خودروهای خارجی ثبت سفارش شده جدید کد تعریف کردند و سامانه رو هم دستکاری کردند! اگر تخلفی صورت نگرفته چرا آقای قاضی سراج (رئیس سازمان بازرسی کل کشور) گزارش تخلف آزمون سردفتری رو به دیوان عدالت اداری ارجاع کردند؟! ضمناً، آقای خداییان کارمند قوه قضائیه هستش و نه قاضی دیوان عدالت اداری! بنابراین، نظر ایشان در خصوص وقوع یا عدم وقوع تخلف ارزش ندارد و حل و فصل این موضوع رأی قطعی دیوان عدالت اداری می‌باشد

    1. اولا من نگفتم ملاک نهایی نظر آقای خداییان است.به هرحال ایشان نظر شخصی اش را داده و محترم است.نکند نظر شخصی دادن را هم می خواهی ذنب لایغفر اعلام کنی دوست محترم.اما نظر جناب آقای سراج هم قاطع نیست.دیوان نظر نهایی را خواهد داد.به هرحال سازمان بازرسی ماهیتا سختگیر است.از دست نبریده خون در می اورد.درستش هم همین است. سخت گیری نباشد سنگ به سنگ نمی ماند.اما دقت کنید که ارسال یک گزارش از سوی سازمانی قانونی آنهم جهت رسیدگی چرا باید پوشش خبری پیدا کند؟ آن هم زمانی که آقای خداییان تازه آمده و در حال اصلاح و رتق و فتق امور است. خداییان نه پسرخاله من است نه از نزدیکش دیده ام.شاید در اختبار هم ردم کنند اما در آن صورت هم حرفم این است که هرکاری اصولی دارد. خبرگزاری تسنیم کار درستی نکرد.چیزی را که در حد ارائه گزارش از سوی یک مرجع است و نیازمند بررسی ،اینهمه آگران دیسمان کردن و تیشه به ریشه یک سازمان ریشه دار قانونی زدن به نفع منافع کشور نیست. حالا گیریم که تخلفی هم شده کدام حجت تخلفی جزئی را بر کل آزمون تسری می دهد؟ منطقی است؟ در سازمان سنجش هم که خدای ناخواسته تخلف بشود با افراد محدود و خاصش برخورد می کنند.حق جمعی کثیر را که نادیده نمی گیرند.دیگران چه گناهی کرده اند؟ مساله حاکمیتی است و باید با احتیاط با آن برخورد کرد.
      نظر جناب آقای سراج هم محترم اما ایشان هم نباید اینطور برخورد می کرد.چرا آشفتگی در اذهان ایجاد می کنیم؟ رسیدگی که انجام شد نتیجه را همگان خواهند دید.خبررسانی بی وجه دیگر چه دلیلی دارد؟ تسنیم هم اگر بخواهد خبرگزاری قابل اتکایی بشود باید در سلوک و منشش تجدید نظر کند.جوزدگی و ایجاد التهاب اجتماعی به صلاح هیچکس نیست.

    2. دقیقا همینطور هست
      سازمان ثبت صلاحیت احراز یا عدم احراز تخلفات خودش رو نداره و باید منتظر رای دیوان بمانند!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا