هزینه ۵۰ میلیون‌ ریالی برای کارآموز وکالت شدن

تصمیم عجیب هیئت‌مدیره کانون وکلای آذربایجان شرقی:

اخذ ۵۰ میلیون ریال از ۱۹ نفر از پذیرفته‌شدگان آزمون وکالت ۹۵

پایگاه خبری اختبار- هیئت مدیره کانون وکلای دادگستری آذربایجان شرقی مصوبه‌ای را تصویب کرده که بر اساس آن، رتبه‌های ۵۷ تا ۷۵ آزمون وکالت این کانون، برای ثبت‌نام و تشکیل پرونده ملزم به پرداخت ۵۰ میلیون ریال هستند.

در پی تماس چند نفر از پذیرفته‌شدگان آزمون وکالت ۱۳۹۵ با پایگاه خبری اختبار و اعلام این مسئله، خبرنگاران اختبار جهت بررسی صحت و سقم این ادعا با واحدهای کارآموزی و امور مالی کانون وکلای دادگستری آذربایجان شرقی تماس گرفتند که مسئولان ذی‌ربط ضمن تأیید این مدعی اظهار داشتند اخذ این مبلغ بر اساس مصوبه هیئت مدیره کانون است.

ظرفیت کانون وکلای دادگستری آذربایجان شرقی در آزمون وکالت ۹۵، هفتاد و پنج نفر اعلام شده بود اما این کانون در ۲۰ بهمن ۹۵، اسامی ۵۶ نفر از داوطلبان سهمیه آزاد را به عنوان پذیرفته شده آزمون وکالت ۹۵ اعلام کرد، بدون آنکه راجع به وضعیت پذیرش تعداد باقیمانده تا ظرفیت ۷۵ نفری اعلام شده در آگهی ثبت نام، مطلبی را اظهار دارد.

سپس در ۹ اردیبهشت ۹۶، با انتشار اطلاعیه‌ای از رتبه‌های ۵۷ تا ۷۵ را نیز برای ثبت‌نام و تشکیل پرونده فراخواند که در این اطلاعیه هزینه ثبت‌نام ۵۰۰ هزار تومان تعیین شده، اما پس از مراجعه این اشخاص به واحد کارآموزی کانون، از ایشان مبلغ ۵ میلیون تومان مطالبه شده و اعلام شده که مبلغ مندرج در اطلاعیه، «اشکال تایپی» داشته است.

بیلان‌کوهی، مسئول امور مالی کانون وکلای دادگستری آذربایجان شرقی، به خبرنگار اختبار اظهار داشت: «چنانچه کسی حاضر به پرداخت این مبلغ نباشد، از وی ثبت‌نام به‌عمل نیامده و نفر بعدی به جای وی پذیرش خواهد شد».

آخرین اخبار آزمون وکالت ۹۶

وی در ادامه افزود: «البته همه این‌ افراد مبلغ مورد مطالبه را پرداخت کرده‌اند».

این درحالی است که رتبه‌های ۱ تا ۵۶ همین آزمون،۵۰۰ هزار تومان وجه برای ثبت‌نام و تشکیل پرونده پرداخت کرده‌اند و مشخص نیست مبنای حقوقی و اخلاقی این تبعیض چیست؟ و آیا اضطراری که این نوزده نفر برای کسب شغل و گرفتار نیامدن ِ دوباره در مسیر آزمون وکالت داشته‌اند، مجوزی برای اخذ تصمیماتی از این دست خواهد بود؟

لازم‌به‌ذکر است که این نخستین بار نیست که تصمیمات هیئت‌مدیره کانون وکلای آذربایجان شرقی باعث شگفتی می‌شود. برای مثال می‌توان به اطلاعیه «نحوه پذیرش آزمون وکالت ۹۵ِ» این کانون اشاره کرد که الزام کارآموزان به سکونت در محل کارآموزی و عدم پذیرش فارغ‌التحصیلان دوره‌های بدون آزمون از مفاد آن بودند.

جوابیه رییس کانون وکلای دادگستری آذربایجان شرقی به این گزارش را اینجا بخوانید

اطلاعیه کانون وکلای دادگستری آذربایجان شرقی در مورد نحوه پذیرش آزمون وکالت ۹۵ را اینجا بخوانید

بازخوانی اطلاعیه کانون وکلای دادگستری آذربایجان شرقی در مورد آزمون وکالت ۹۵ را اینجا بخوانید

 

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

‫۱۰ دیدگاه ها

  1. ما که گنهکار نیستیم ما وقتی این رشته رو انتخاب میکردیم نمیدانستیم که پس از فارغ التحصیلی به کانون و دادگستری میرسیم که پذرش در آن هفت خان رستم است الان که ترم اهر شده ایم و تازه قهمیدیم که اوضاع به این روال است پس ما هم اگر به مقامی برسیم ٬ مسولانی که سنگ عدالت بر سینه میزنند توجه داشته باشند ما نمیتوانیم با این همه بی عدالتی مجری خوبی برای عدالت باشیم چرا که چون بالاتر از ما دلشان برای ما نسوخت چرا ما …

  2. ببخشیدا … من واقعا تاسف میخورم و بهتر اگه بگم دارم تعجب میکنم از شما عزیزانی که فارغ التحصیل حقوق هستید و باید خیلی سریع تر و بهتر از هر فرد دیگری قدرت استخراج و بقول معروف گرفتن یک مطلبو داشته باشید که ظاهرا اینجور برمیآد که اینچنین نیستند برخی از دوستان! عزیزان: منم یکی از خود شماهام و در همون دانشکده ایکه اکثرتون از اونجا تموم کردید تمام کرده ام. منتهی نه مثل اکثر شماها جدیدا ! بلکه بنده ۱۳ ساله که کتابشو بوسیدم و گذاشتمش کنار. و الان هم به برکت و لطف خیلی از همین آقایونی که از ۵ – ۶ جا حقوق های آنچنانی می گیرند و با ۷۰ سال سن هنوزم دست بردار نیستند بیکارم!!! حالا میدونم که شاید خیلی از این کم سن و سالهایی که هنوز در اوج شور و حال وکیل شدن و قاضی شدن و دفتر و دستک و میز و منشی و … غرق هستند زود میگن که نه! حتما تو خیلی بی کفایت و بی استعداد بودی و … وگرنه مگه میشه یکنفر فارغ التحصیل حقوق باشه و بهش نگن آقای وکیل و …؟؟ نه دوست عزیزم! اشتباه میکنی اگه اینطور تصور میکنی.روزی می رسه که همین خود تو در همین سایت اختبار بعد از اینکه رسیدی به ۳۷ سالگیت و البته پس از کلی مصیبت به شغل شریف راننده آژانس بودن ارتقاء یافتی می آی و اونوقته که میفهمی درد من و امثال بیشمار من و حتی بدتر از من داشتیم چی میگفتیم! مسولان کی هستند و مسول کیه؟؟!! نظارت کیلویی چند ریاله؟؟!! اگه سهمیه آزاد باشی که نه تنها اینجا بلکه در همه امور کلاهت هزاران فرسنگ دورتر از معرکه ست! شما هنوز اینو نتونستی حلاجیش کنی که ما جوانها هیچ ارزشی براشون نداشته و نداریم؟! هدف همینه عزیزم! اینکه با دویدن به اینجا و آنجا نهایتا بشه ۳۸ – ۴۰ سالت و دیگه کرک و پرت بریزه و بشی یک پیرمرد و در ۵۰ سالگیت هم فاتحه مع الصلواااااااااااااااااااااااات… شما بشین و منتظر باش که یکی از مسولان این کشور دلش به حال تو و من جوان خواهد سوخت و به مشکلاتمان رسیدگی خواهد شد!

    1. دقیقا همینطوره اصلا به فکر ماجوانها نیستند. هرسازی دلشون میخواد میزنن. به حرف چرا اما درعمل اصلا به فکر نیستن. همین کانونها بااین کاهش ظرفیت چیو میخوان ثابت کنن!!! اشباع شده؟؟؟؟ مسئول این اشباع شدن کیه؟ ماها؟ یا خود مسئولین که چندسال قبل با سوالات اسان کلی وکیل گرفتن وبه فکر اشباع شدن نبودن حالا نوبت منو شماکه رسیده دم از اشباع میزنن. چطور اقای کشاورز وسایر اعضای کانون میتونن مارو درک کنن وقتی خودشون شغلشون درسته!!! فقط میگن ما مسئول کار نیستیم.
      ظاهرا هیچ نظارتی وجود نداره وهر کانونی یه تصمیمی میگیره. خدااااااااا فقط خداااااااا.

  3. واقعا متاسف شدم. بیچاره ما جوان ها که اسیر رفتارهای این گونه افراد هستیم و مثل کسایی که در سیل گرفتار شده باشند،هستیم که آب هرجا دلش خواست ما رو میبرد…
    مگه ما جونا بجز یک کسب حلال از این کشور چیز دیگری میخواهیم…ای کاش مسئولان بجای اصرار بر افزایش جمعیت به فکر سازماندهی کار ما جوونا بشن…
    چقدر باید جلوی اشتغال یابی ما سنگ بیاندازند؟ سن اکثریت به دهه ی سی رسیده ولی هیچ کاره ایم…
    افسوس و صد افسوس
    امیدوارم دیگر کانون وکلاها از این افکار نداشته باشند که ته بی انصافیه

  4. ببخشید فکر کنم در نظری که دادم اشتباه شد،تبدیل کانونهای وکلا به سازمان نظام وکلای دادگستری درست است.در ضمن عملکردش شفافتر و یکسانتر شده توسط هیئت مدیره خود اعضا تصمیمگیری میشود.و فشارها از روی آن برداشته میشود.یا حداقل کمتر میشود.

  5. اینجا چه خبره؟ چرا هر کانونی هر کاری میخواد با سهمیه های آزاد میکنه.یکهو بگید ما وکیل نمیخوایم آزاد بگیریم تمام.اینجاست که میگم کانون باید تبدیل به سازمان نظام مهندسی وکلا شود،تا جواب گو بوده و به متقاضیان بعداز فارغ التحصیلی عضویت ،دوره های آموزشی و امکانات دیگر سازمانها را دهد.با این وضع و فشارها به کانون و تکروی و سهم خواهی بجز بی اعتبار شدن کانونهای محترم.وانباشت متقاضیان وکالت که برای منافع ملی مضر است،کار دیگری انجام نمیگیرد.خود آقای بهمن کشاورز عزیز هم باید صدای متقاضیان را به مجلس و روسای قوا برسانند.ما همه متقاضیان پشتشان هستیم،و میدانیم در چه معذوراتی درگیرند.

  6. این هم یکی از کارهای خلاف است که کانونهای وکلا به اسم استقلال دارن انجام میدن آقایونی که سنگ کانونهای وکلا رو به سینه میزنید تحویل بگیرید .مگرنه این افراد طبق ضوابط پذیزفته شدن پس چرا تبعیض نسبت به اینها قائل میشن .وافعا باید تاسف خورد به حال مسئولان کانون وکلای آذربایجان شرقی که دارن اینگونه با همکاران آینده خود رفتار میکنند .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا