اینترنتی‌شدن ثبت نام کارت سوخت‌های جدید و المثنی + آموزش

پایگاه خبری اختبار- جزئیات ثبت نام هوشمند کارت سوخت اعلام شد.

به گزارش اختبار، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: درخواست کارت المثنی سوخت و همچنین کارت سوخت خودروهای نوشماره کاملا اینترنتی شد.

کرامت ویس کرمی درباره فرایند صدور کارت‌های سوخت گفت: قبل از این باید متقاضی به رفتار پلیس ۱۰+ مراجعه می‌کرد و یک پروسه یک ماهه‌ای برای تولید و تحویل کارت هوشمند سوخت طول می‌انجامید، اما با ایجاد امکان ثبت‌نام اینترنتی، صدور کارت سوخت از یک‌ماه به یک‌هفته کاهش یافته است.

مدت زمان دریافت کارت سوخت

وی افزود: سامانه اینترنتی fcs.niopdc.ir آماده مراجعه مردم و ثبت درخواست صدور کارت سوخت المثنی یا نوشماره است و ظرف ۴۸ ساعت کارت تولید شده و طی ۵ روز پاکت‌گذاری و توزیع می‌شود.

او بیان کرد: همچنین هموطنانی که کارت سوخت خود را در جایگاه‌ها فراموش کرده‌اند، می‌توانند با مراجعه به این سامانه نسبت به ردیابی کارت سوخت خود اقدام کنند.

مراحل ثبت نام آنلاین کارت سوخت هوشمند

۱. پس از ورود به سامانه کارت سوخت به نشانی fcs.niopdc.ir، همانند تصویر زیر، می توانید برای ورود به سیستم یکی از دو گزینه ” ورود از طریق پنجره واحد” یا” ورود با نام کاربری” را انتخاب کنید.

مراحل ثبت نام آنلاین کارت سوخت هوشمند

۲- اگر تاکنون در این سامانه ثبت نام نکرده‌اید، گزینه «ثبت نام حقیقی» را انتخاب کنید. همانند تصویر زیر، کد ملی، تاریخ تولد و شماره موبایل را وارد کنید.

۳- پس از وارد کردن عبارت امنیتی، روی دکمه «ادامه» بزنید تا پیامک رمز برای‌تان ارسال شود. در صورتیکه اطلاعات نمایش داده شده، صحیح بود، کد پیامک شده را همانند تصویر زیر، در کادر مربوطه وارد نمایید.

۴-  پس از کلیک کردن روی گزینه «تایید» مجددا پیامک دیگری برایتان ارسال می‌شود که حاوی «نام کاربری» و «رمز عبور» است. با داشتن این دو عدد، ثبت نام شما به پایان رسیده و می‌توانید وارد سامانه کارت سوخت شوید. پس از ورود به سامانه، همانند تصویر زیر، از منوی «عملیات» ، گزینه «ثبت درخواست جدید» را انتخاب کنید.

۵. در این قسمت، همانند تصویر زیر، «شماره شناسایی برگه سبز» و همچنین «شماره پلاک خودرو» را باید وارد کنید و مابقی مراحل را انجام دهید.

پس از طی کردن مراحل، ثبت نام اینترنتی شما به پایان می رسد و از طریق همین نشانی می توانید درخواست خود را پیگیری کنید.

بیشتر بخوانید:

چگونه کارت سوخت المثنی بگیرم؟

خروج از نسخه موبایل