عدم وجود شرط حداقل سن در آزمون وکالت ۱۴۰۳

نایب‌رئیس اسکودا تصریح کرد:

پایگاه خبری اختبار- نایب‌رئیس اسکودا تاکید کرد که در آزمون وکالت ۱۴۰۳ شرط حداقل سنی برای داوطلبان وجود ندارد.

نشست خبری رئیس و نواب اسکودا با اصحاب رسانه به مناسبت روز خبرنگار صبح امروز یکشنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۳ در محل اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران برگزار شد.
در بخشی از این نشست ابراهیم کیانی،‌نایب رئیس اسکودا، در نشست خبری روز گذشته درباره شرایط داوطلبان آزمون وکالت کانون‌های وکلای دادگستری تاکید کرد که در آزمون امسال شرط حداقل سن وجود ندارد.
او همچنین گفت داوطلبان می‌بایست در روز ثبت‌نام فارغ‌التحصیل شده باشند و داوطلبان آقا کارت پایان خدمت را اخذ کرده باشند.
کیانی اظهار داشت این موضوع که داوطلبان باید در روز ثبت نام شرایط مذکور را دارا باشند در آیین نامه اجرایی لایحه قانونی استقلال کانون وکلای دادگستری تصریح شده است؛ با وجود این در سال‌های گذشته شاهد بودیم که در مواردی دادگاه عالی انتظامی قضات با صدور آرایی به نفع داوطلبان، زمان تشکیل پرونده برای دریافت پروانه کارآموزی را مبنای بررسی شرایط عمومی قرار داده است.
نایب رئیس اسکودا در پایان تاکید کرد که ملاک عمل ما در ثبت ‌نام داوطلبان، نص آیین‌نامه است.

ماده ۴۴ آیین نامه اجرایی لایحه قانونی استقلال کانون وکلای دادگستری: تقاضانامه باید دارای ضمایم زیر باشد:
١- تصویر مصدق کلیه صفحات شناسنامه و کارت ملی؛

۲- تصویر مصدق مدرک تحصیلی موضوع ماده ۴۶ این آیین‌نامه، تاریخ فارغ‌التحصیلی باید قبل از تاریخ ثبت‌نام آزمون ورودی باشد؛

٣- تصویر مصدق کارت پایان خدمت یا معافیت دائم از خدمت وظیفه عمومی؛ تاریخ پایان خدمت یا معافیت باید قبل از تاریخ ثبت‌نام آزمون ورودی باشد؛

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

‫۱۷ دیدگاه ها

  1. سلام. کمی هم ظرفیت داشته باشید عزیز جان! یعنی سن شما دیگه متوقف میشه و به ۵۰ نمیرسه؟!!! یه زمانی هم شما به این سن می‌رسید و ضرورت های مشابهی رو براتون محدود میکنن و دقیقا میای روی هم نقطه ای که ۵۰ ساله ها هستن. مگه کسی که به سن ۵۰ و بعد از اون میرسه تمام توان و تجاربش رو از دست میده که شما اینقدر دارید جوش میارید و حرص میخورید؟ ناراحتید که جای شما رو بگیرند؟!! نه عزیز اگه نمیدونی بدون که توی این دنیای گسترده و بی در و پیکر جا به اندازه کافی برای رشد و پیشرفت همه هست!!!!

  2. سلام نه شور شور نه بی نمک اگه می‌خوایم قانون بگذارند اول قضات بازنشسته وهیچ بازنشسته ای وکیل نشه بعد شرط سن ۴۰برای همه باشه نه فقط تهران باشه تا نه هرکسی که چی نشه توی رشته ای خودش بیاید وکیل بشه بعدشم ۷۰درصد خیلی کم میانگین نمرات مثبت ۴۵ باشد

  3. با سلام به عنوان یک جوان جویای “شغل“ که بابتش ۱۶سال درس خواندم بنظرم ماده تعیین سقف حداکثر سن قانون استقلال وکلا بهترین ماده قانون مذکور است که اتفاقا با شرایط امروزی همخوانی داره و مانع تضعیع حق جوانانی میشه که بیکارند نه کسایی که دوراشون زدن حالا اومدن.
    یه سوال؟
    پنجاه ساله های عزیز تا الان کجا بودید؟

    1. یک فرد پنجاه ساله مطمئنا درک بهتری از اجتماع داره تا شما که فقط دنبال نان هستید. شما هم فک رنکنید با دریافت یک مدرک و یا قبولی در آزمون سکه های پول براتون سراریز میشه. هنوز خیلی بی تجربه هستی

    2. برادر
      اکثرا قضات بازنشسته هستند این افراد و خب قطعا این افراد کاراییشان از افراد جوان بیتجربه بیشتر است.
      تو این کار فقط یه چیز حرف اول رو میزنه=تجربه تجربه و باز هم تجربه.
      و شاید بگی خب ما هم تجربه کسب میکنیم ولی برادر عزیز این شغل با بقیه فرق داره شما انتظار نداری که مردم مسایل حساس زندگی شون رو بیارن بدن دست جوان ۲۲ ساله وقتی یه قاضی که ۳۰ سااااال عمرشو تو این مسایل گذرونده وجود داره؟
      تا اون جوان بیاد فرق دادگاه و دادسرا و نحوه طرح درست مسایل ابتدایی رو بفهمه خودش ده سال زمان میبره و میرسه به همین سنی که گفتی.

  4. حداکثر سن رو حذف کنید . نمی دانم فلسفه حداکثر سن با این همه پیشرفت علم و صنعت به چه معنی هست یک مطلبی در چند دهه قبل نوشته شد با زمانه امروز صحیح نمی باشد پس باید اصلاح گردد .شاید هیات مدیره کانون فکر می کنند افراد با سن مثلا ۵۶ سال کارایی ندارند؟؟؟

  5. سلام این بی انصافی است که شما از بین کسانیکه زحمت میکشند و در آزمون ورودی قبول می شوند را فقط بخاطر محدودیت سنی مانع از فعالیت آنان میشوید در حالیکه از بین قضات و کسانی که سابقه فعالیت در امور حقوقی در ادارات را دارند بدون آزمون پذیرش می کنید این چه قانونیه که وضع کردید این تضییع حق نیست ،؟

  6. لطفاحداکثرسن راحذف کنیددرسال۱۴۰۲آزمون مربوط به همون سال رابرگزارنکردیدحق ما۵۰ساله هاتضییع شد

  7. سلام وقتتون بخیر بنده در تاریخ ۱۴۰۳/۰۵/۲۲ فارغ التحصیل شده‌ام.ولی به احتمال تا موقع ثبتنام آزمون مدرک کارشناسیم صادر نمیشود.خواستم ببینم با گواهی موقت یا برگه تسویه دانشگاه میتونم آزمون شرکت کنم؟کارت پایان خدمتم دارم
    اگه راهنمایی کنین ممنون میشم
    باتشکر

  8. سلام. پس نص صریح ماده ۷ قانون وکالت مصوب ۱۳۱۵ چطور شد. ایا این ماده نسخ شده با ماده موخر التصویبی؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا