بخشودگی جرایم مالیات بر ارزش افزوده قطعی‌شده چگونه است؟

پایگاه خبری اختبار- بخشودگی جرایم مالیات بر ارزش افزوده قطعی شده در اجرای مفاد بند (ت) تبصره ۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ امکان‌پذیر شده است.

به گزارش اختبار،‌ به موجب بند «ت» تبصره ۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کشور مالیات و عوارض ارزش افزوده هر یک از دوره‌های سال‌های ۱۳۸۷ تا ۱۴۰۰ مؤدیان اشخاص حقوقی و سال‌های ۱۳۸۷ تا ۱۴۰۲ مؤدیان اشخاص حقیقی، صاحبان مشاغل که اظهارنامه‌های خود را در موعد مقرر ارسال نکرده و تاکنون مورد رسیدگی قرار نگرفته‌اند و مالیات آن‌ها نیز برآورد نگردیده است، از طریق حسابرسی سامانه‌ای سیستمی بر اساس میزان فعالیت اطلاعات موجود در سامانه‌های مالیاتی سوابق مالیاتی، پرونده عملکرد و با توجه به میزان اعتبارپذیری خرید کالا و خدمات فعالیت مؤدیان مذکور تعیین و اظهارنامه برآوردی تولید شده است.

 مؤدیانی که مجموع مالیات‌های تعیین شده در اجرای بند مذکور کمتر از ۷۲۰ میلیون تومان (۵ برابر سقف معافیت ماده ۸۴ ق.م.م) است، در صورتی که مالیات و عوارض را حداکثر ظرف یک سال از تاریخ ابلاغ اوراق قطعی صادر شده در اجرای مفاد بند مذکور پرداخت نمایند، کل جرایم بدون هیچ شرط دیگری بخشیده می‌شود.

در مواردی که مالیات تعیین‌شده در اجرای ماده ۳۰ آیین‌نامه اجرایی موضوع ماده ۲۱۹ ق مالیات‌های مستقیم و یا در مراحل دادرسی مالیاتی تعدیل شود و با احتساب تعدیلات انجام‌شده، مالیات متعلق کمتر از ۷۲۰ میلیون تومان شود، مهلت پرداخت مالیات و عوارض برای برخورداری از بخشودگی جرایم، ظرف یک سال از زمان نهایی شدن مالیات قطعی هر دوره در نظر گرفته می‌شود.

بخشودگی جرایم مؤدیانی که مجموع مالیات‌های تعیین‌شده در اجرای بند «ت» تبصره ۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ معادل یا بیش از ۷۲۰ میلیون تومان است، در صورت پرداخت مالیات و عوارض تا پایان شهریور سال ۱۴۰۴ تا صد در صد به مدیران کل امور مالیاتی تفویض می‌شود.

پرداخت مجموع مالیات و عوارض برای بخشودگی جرایم مربوط به هر پرونده هر مؤدی، جداگانه محاسبه و اعمال می‌شود.

بیشتر بخوانید:

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا