تصمیم کانون‌های وکلا برای تسهیل شرکت داوطلبان در آزمون وکالت ۹۹

پایگاه خبری اختبار- رئیس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران (اسکودا) از تصمیم هیأت‌مدیره کانون‌های وکلا برای تسهیل شرکت داوطلبان در آزمون وکالت سال ۱۳۹۹ خبر داد. بر این اساس با توجه به شرایط حاضر کشور و شیوع بیماری کرونا، داوطلبان می‌توانند در استان محل سکونت خود در آزمون بدهند.

به گزارش اختبار، متنی که دکتر مرتضی شهبازی‌نیا در صفحه اینستاگرام خود منتشر کرده به شرح زیر است:

«حسب موافقت کانونهای وکلای دادگستری سراسر کشور، در سال جاری داوطلبان آزمون می توانند صرفنظر از کانون انتخابی، مرکز استان محل سکونت خود را به عنوان محل آزمون تعیین نمایند.

حسب موافقت هیات های مدیره کانون های وکلای دادگستری مرکز، فارس و کهگیلویه و بویراحمد و خراسان برای اولین بار در سال جاری آزمون در همه مراکز استان‌های تحت پوشش این کانون ها نیز برگزار خواهد شد، لذا داوطلبان ساکن استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، سمنان، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان شمالی و خراسان جنوبی نیز در مراکز همین استان ها آزمون خواهند داد و نیاز به مراجعه استان مقر کانون منتخب نخواهند داشت.

از همراهی و بذل عنایت روسا و اعضای محترم هیات مدیره کانونهای وکلا در موافقت با این موضوع سپاسگزارم.»

گفتنی‌ست آزمون وکالت ۹۹ در ۲۸ آذرماه برگزار خواهد شد.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

‫۱۱ دیدگاه ها

  1. سطح سوالات در گذشته راحت و از قانون بود، تعداد شرکت کننده بسیار پایین، ظرفیت بالا! اما اکنون سوالات پیچیده و سلیقه ای و اختلافی، شرکت کنندگان بالا و ظرفیت پایین است! آیا واقعا بیشتر قضات و وکلای دارای پروانه قبل از ۱۳۹۲ قادر به قبولی در این آزمونها هستند؟!
    همچنین نباید به قضات مستعفی و بازنشسته پروانه وکالت داده شود. آنها کارشان را قبلا انجام داده و منافع و حقوق کافی دریافت کرده اند. دیگر چه میخواهند؟ بس نیست اینهمه حقوق و مزایایی که گرفتند؟ لطفا راه برای جوانها باز شود و ظرفیتها بیشتر شود.

  2. سلام
    کاش این تصمیم و تدبیر خوبی که اسکودا اتخاذ کرده توسط مسئولان منابع انسانی قوه قضاییه برای آزمون جذب عمومی آزمون قضاوت هم گرفته بشه،همانطور که قبلا هم صاحب نظران گفتن فصل پاییز و زمستان بیماری کرونا شیوع چشمگیری پیدا میکنه و آزمون قضاوت هم در آبان ماه برگزار میشه و اگه تصمیم درستی گرفته نشه ممکنه پیامدهای جبران ناپذیری به دنبال داشته باشه،۲۱حوزه برگزاری برای آزمون قضاوت مشخص شده که اگه چند حوزه دیگه درنظر بگیرن و برای هر استان یک حوزه اختصاصی در داخل همون استان مشخص بشه برای برگزاری امتحان دیگه نیازی نیست که داوطلبان چند استان(که بعضی از این استانها ممکنه در وضعیت قرمز قرار داشته باشند و سفر کردن به اونجا رو هیچ عقل سلیمی تایید نکنه) با هم در یک مکان اجتماع کنند.

  3. این یکی از مواردی بود که تعدادی از داوطلبان معترض خواهان عوض شدنش بودن. همین طوری که پس از مقاومت در برابر همین خواسته سرانجام تسلیم شدن مطمنا در برابر بقیه خواسته های مشروع‌و منطقی داوطلبان هم تسلیم‌خواهند شد. من سالها قبل از کمپین معترضان چندین نامه به کانونهای وکلا نوشتم‌و از اونها خواستم ترتیبی فراهم شود که مثل تمام ازمونهای سراسری یک فرد که قصد شرکت در کانون دیگری را دارد در کانون حوزه محل سکونتش امتحان بده اما دریغ از یک پاسخ حتی برای ماست مالی موضوع و اساسا این دوستان خود را از هرگونه پاسخگویی مبرا می دانند. بقیه خواسته هایی مشروع داوطلبان یکی امکان انتخاب کانون پس از اعلام نتیجه ازمونه و اینکه مثل رقابت ورودی دانشگاه هر داوطلب باید امکان داشته باشد تمام کانونهای مورد علاقه خویش رو انتخاب کنه. مورد دیگر ضرورت طرح سوالات توسط سازمان سنجش به عنوان تنها مرجع صالح برای سنجش علمی کشوره چون کانون ثابت کرده که واقعا توان طرح۱۲۰ سوال بدون‌اما و اگر را ندارد. مورد دیگر ضرورت تعیین یک سطح مشخص علمی برای کسب پروانه وکالت است که در نظام مهندسی به همین گونه انجام می شود اما متاسفانه با سفسطه گری هایی توسط برخی سعی دارند اینگونه وانمود کنند که افرادی که خواهان حق خود در این ازمون هستند درصدد حذف کنکور وکالت و جذب بی رویه وکیل می باشند.لطفا نظر من را نشر دهید

  4. سلام لطفا فکری ب حال تاریخ ازمون مرکز وکلا کنید با بی منطقی و خودخواهی ب یکباره سه ماه ازمون رو انداختن زودتر و تمام برنامه مون تحت الشعاع قرار گرفته. همه چیز به تعویق افتاده اینا امتحان انداختن زودتر دارن ما رو شکنجه میدن نه ب برنامه مرکز وکلا میرسیم و ن ب . استرس گرفتیم از همین وقتی هم ک داریم نمیتونیم درست استفاده کنیم. تو زمانی که خیلیا ب بیماری مبتلا شدن یا خودشون یا خانوادشون درگیر مسائل کرونا و اقتصادی و همه چیز چنین تصمیمی واقعا غلط هست. شما رو ب خدا قسم یک کاری کنید ممنونم

  5. سلام
    وقت به خیر
    من درست متوجه نشدم ؛ یعنی کسی که کانون مرکز رو انتخاب میکنه و به عنوان مثال ساکن استان گیلانه میتونه شهر مرکز استان یعنی رشت رو به عنوان حوزه ی امتحان انتخاب کنه و مجبور به سفر نباشه؟

  6. سلام
    ببخشید یعنی ما که فارس هستیم اگه بخوایم کانون مرکز شرکت کنیم می‌تونیم توی خود شیراز امتحان بدیم؟ یا این تصمیم برای کانون‌های چنداستانیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا