آگهی آزمون کارآموزی وکالت کانونهای وکلای دادگستری ۱۳۹۵

آگهی آزمون پذیرش متقاضیان پروانه کارآموزی وکالت کانونهای وکلای دادگستری ایران ۱۳۹۵

مهلت ثبت نام از۱۱ تا ۲۲ مهرماه است و آزمون روز جمعه ۵ آذر ۱۳۹۵ برگزار خواهد شد

پایگاه خبری اختبار– اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران (اسکودا) آگهی پذیرش متقاضیان پروانه کارآموزی وکالت کانونهای وکلای دادگستری را منتشر کرد.

اطلاعیه اسکودا درباره تغییرات آگهی آزمون وکالت ۹۵ را اینجا بخوانید

آگهی آزمون وکالت ۹۵ را در قالب یک فایل پی دی اف از اینجا دانلود کنید

متن این اطلاعیه به شرح زیر است:

کانون های وکلای دادگستری ایران (عضو اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران- اسکودا) متشکل از کانون وکلای دادگستری مرکز- آذربایجان شرقی – فارس و کهگیلویه و بویراحمد- اصفهان – آذربایجان غربی – مازندران– خراسان رضوی, شمالی و جنوبی – گیلان- قزوین- خوزستان – کرمانشاه وایلام- همدان – قم – کردستان – گلستان – اردبیل – مرکزی- بوشهر – زنجان – لرستان – کرمان- البرز- چهارمحال و بختیاری و یزد از طریق آزمون کتبی و طبق مقررات و قانون کیفیت اخذ پروانه وکالت مصوب سال ۱۳۷۶به تعداد مورد نیاز به شرح ذیل و با توجه به موارد زیر کارآموز وکالت می پذیرند.

۱- تعداد پذیرش کارآموز وکالت به تفکیک هر کانون و کد کانون ها :

کد کانون

نام کانون

ظرفیت پذیرش

۱

مرکز شامل استانهای تهران، سمنان، هرمزگان و سیستان و بلوچستان

جمعاً ۶۰۰ نفر

۲

آذربایجان شرقی

۷۵ نفر

۳

فارس و کهگیلویه و بویراحمد

جمعاً ۱۳۰ نفر

۴

اصفهان

۸۰ نفر

۵

آذربایجان غربی

۵۰ نفر

۶

مازندران

۶۰ نفر

۷

خراسان رضوی، شمالی و جنوبی

جمعاً ۱۰۵ نفر

۸

گیلان

۵۰ نفر

۹

قزوین

۴۸ نفر

۱۰

خوزستان

۶۵ نفر

۱۱

کرمانشاه و ایلام

جمعاً۴۰ نفر

۱۲

همدان

۱۵ نفر

۱۳

قم

۱۰ نفر

۱۴

کردستان

۲۰نفر

۱۵

گلستان

۲۵ نفر

۱۶

اردبیل

۱۵ نفر

۱۷

مرکزی (اراک )

۱۵ نفر

۱۸

بوشهر

۴۰ نفر

۱۹

زنجان

۲۸ نفر

۲۰

لرستان

۳۵ نفر

۲۱

کرمان

۶۰ نفر

۲۲

البرز

۸۰ نفر

۲۳

چهارمحال و بختیاری

۱۴ نفر

۲۴

یزد

۷۰ نفر

( ظرفیت های اعلام شده با احتساب سهمیه ایثارگران می باشد و تغییر کد کانون پس از اولین ثبت نام به هیچ وجه ممکن نیست. بنابراین داوطلبان محترم باید با بررسی و مطالعه و دقت کامل اقدام به ثبت نام کنند در صورت ثبت نام مکرر، ثبت نام داوطلب کلا کأن لم یکن تلقی خواهد شد. )

۲- مواد امتحانی:

آزمون، کتبی، یک مرحله ای، به صورت تستی و ضرائب دروس آن به شرح ذیل می باشد:

ردیف

نام دروس

ضریب

۱

حقوق مدنی

۳

۲

آیین دادرسی مدنی

۳

۳

حقوق جزای عمومی و اختصاصی

۲

۴

آیین دادرسی کیفری

۲

۵

حقوق تجارت

۲

۶

اصول استنباط حقوق اسلامی

۱


۳ – شرایط شرکت در آزمون و اخذ پروانه کارآموزی وکالت:

۳-۱- تابعیت جمهوری اسلامی ایران.

۳-۲- دارا بودن دانشنامه لیسانس یا بالاتر حقوق (از دانشکده های حقوق داخل یا خارج کشور که مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری باشد) یا دانشنامه لیسانس فقه و مبانی حقوق اسلامی یا معادل آن از دروس حوزوی و دانشگاهی با تایید مرجع صالح.

تبصره ۱: کسانی که فاقد مدرک کارشناسی حقوق، فقه و مبانی حقوق اسلامی یا معادل آن از دروس حوزوی و دانشگاهی با تایید مرجع صالح بوده و فقط دارای مدارک بالاتر آن هستند حق شرکت در آزمون را ندارند بنابراین از ارائه مدارک بالاتر به جز مدارک کارشناسی عنوان شده خودداری نمایند.

تبصره ۲ : مدرک معادل حوزوی مدرکی است که مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری باشد.

تبصره ۳: دارندگان مدارک کارشناسی ناپیوسته حقوق با مدرک کاردانی مرتبط به شرط آن که واحدهای دروس دوره کارشناسی حقوق را گذرانده باشند مجاز به شرکت در آزمون هستند.

۳-۳ – شرایط سنی: پروانه کارآموزی وکالت دادگستری در حوزه قضائی استان تهران فقط به کسانی داده می شود که هنگام ثبت نام سن آنها از چهل سال تمام بیشتر نباشد و برای سایر حوزه‌های قضائی پروانه کارآموزی به کسانی داده می‌شود که هنگام ثبت‌نام سن آنها ا ز پنجاه سال تمام بیشتر نباشد.

۳-۴- برای اشخاصی پروانه کارآموزی صادر می شود که دارای شرایط مندرج در قوانین و مقررات ناظر بر وکالت باشند.

۴ – مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام:

۴-۱- اسکن تصویر مدرک تحصیلی لیسانس، منطبق با بند ۲-۳ و تبصره های آن، بدون حاشیه‌های زاید و با فرمت jpg و با سایز حدود ۵۹۵ در ۸۴۲ pixels و با وضوح تصویری ۷۲ dpi .

تبصره ۱: متقاضیان از اسکن گواهی تعداد واحدهای گذرانده شده خودداری نمایند زیرا فقط گواهی فارغ التحصیلی یا دانشنامه مبنای مجوز شرکت در آزمون می‌باشد بنابراین دانشجویان ترم آخر و کسانی که در گواهی صادر شده توسط دانشگاه مربوط در مورد آنها کلمه”فارغ التحصیل” یا ” دانش آموخته ” قید نشده باشد حق شرکت در آزمون را نخواهند داشت.

تبصره ۲: دارندگان مدارک کارشناسی ناپیوسته می‌بایست علاوه بر مدرک کارشناسی ناپیوسته اسکن مدرک کاردانی خود را در قسمت مربوطه ارسال نمایند.

۴-۲- اسکن تصویر کارت یا گواهی پایان خدمت یا معافیت دائم بدون حاشیه‌های زاید و با فرمت jpg و با سایز حدود ۲۱۳ در ۳۱۲ pixels و با وضوح تصویری ۷۲ dpi .

تبصره: دارندگان معافیت های تحصیلی ،مربوط به دانشگاهها و موسسات آموزش عالی و حوزه های علمیه و به طور کلی افراد فاقد گواهی پایان خدمت یا معافیت دائم ، تحت هیچ شرایطی حق شرکت در آزمون را نخواهند داشت.

۴-۳- هزینه ثبت نام مبلغ ۷۵۰/۰۰۰ (هفتصدو پنجاه هزار) ریال

تبصره: واریز هزینه ثبت نام از طریق کارت های بانکی عضو شبکه شتاب و سیستم آنلاین ثبت‌نام اینترنتی در زمان تعیین شده و سایت سازمان سنجش آموزش کشور و با توجه به بند ۱-۵ و۲-۵ این آگهی و دستورالعمل مقرر انجام خواهد گرفت.

۴-۴- اسکن عکس متقاضی:
داوطلبان محترم می‌بایست تصویر عکس خود را که در سال جاری گرفته شده باشد، در اندازه های ۴×۳ جهت اسکن، بدون حاشیه‌های زاید و با فرمت jpg و با سایز حداقل ۲۰۰ در ۳۰۰ تا حداکثر ۳۰۰ در ۴۰۰ pixels تهیه نمایند و حجم فایل تهیه شده نباید از ۷۰ کیلو بایت بیشتر شود. همچنین تصویر داوطلب باید واضح، مشخص و فاقد اثر مهر و هر گونه منگنه باشد. حتی الامکان عکس ها سیاه و سفید یا در صورت رنگی بودن دارای زمینه سفید باشد.

• تذکر مهم: با توجه به مشکلات بوجود آمده در آزمون‌های قبلی، درخصوص اشتباه در ارسال عکس داوطلبان، که این موضوع اکثراً برای داوطلبانی که در کافی‌نت ثبت نام میکنند رخ داده است، تاکید میگردد چنانچه ثبت‌نام خود را توسط کافی نت‌ها انجام می‌دهید، علاوه بر کنترل اطلاعات ثبت نامی، حتماً نسبت به کنترل عکس ارسالی دقت نمایید تا اشتباهاً عکس داوطلب دیگری به جای عکس شما ارسال نگردد. بدیهی است که در صورت ارسال عکس اشتباهی از طرف متقاضی، فرد به عنوان متخلف تلقی و مطابق مقررات با وی رفتار خواهد شد.

۴-۵- داوطلبانی که دارای معلولیت (نابینایی و کم بینایی) و ناتوانی جسمی – حرکتی از ناحیه دست می باشند (صرفاً جهت استفاده از منشی در جلسه آزمون) گواهی معلولیت و استفاده از منشی صادره از سازمان بهزیستی کشور را از قسمت مربوطه سیستم ثبت‌نام ارسال نمایند .لازم به ذکر است طبق قانون اخذ پروانه وکالت مصوب سال ۱۳۷۶ هیچ گونه سهمیه فوق العاده‌ای برای پذیرش این داوطلبان در آزمون وکالت در نظر گرفته نشده است و با ارائه این گواهی از نظر پذیرش در آزمون اولویتی برای فرد ارائه کننده ایجاد نخواهد شد.

۴-۶- سهمیه رزمندگان و ایثارگران:

با توجه به تصویب قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، هر یک از داوطلبان متقاضی سهمیه رزمندگان و ایثارگران می‌توانند بر اساس شرایط خود در بندهای “الف” تا “ت” ، متقاضی استفاده از سهمیه شوند.
گزینش داوطلبان واجد شرایط براساس این قانون صورت می‌گیرد:

الف- خانواده شاهد یعنی خانواده های معظمی که در راه اعتلای اهداف عالیه انقلاب اسلامی و مبارزه با دشمنان انقلاب یکی از اعضای خانواده شان (پدر ، مادر، همسر، فرزند) شهید یا مفقود الاثر یا اسیرشده باشد.

ب- جانبازان بیست و پنج درصد و بالاتر

پ – آزادگان با شش ماه سابقه اسارت

ت- رزمندگان با حداقل شش ماه سابقه حضور در جبهه

تبصره ۱: داوطلبان استفاده کننده از سهمیه های بنیاد شهید، سازمان بسیج مستضعفین و جهاد کشاورزی، در صورت عدم تایید سهمیه به واحدهای تابعه شهرستان محل تشکیل پرونده ذیربط مراجعه نمایند.

تبصره ۲: جانبازان ۲۵% به بالا، آزادگان با شش ماه سابقه اسارت، پدر و مادر و فرزندان و همسران شهدا، مفقودین و اسرا برای استفاده از سهمیه مربوط باید بر اساس ضوابط نسبت به تکمیل بند مربوط در تقاضانامه ثبت نامی اقدام نمایند.این قبیل داوطلبان بایستی در فرم تقاضانامه ثبت نام اینترنتی نسبت به علامتگذاری بند مربوطه اقدام نمایند تا آمار و اطلاعات آنان بعد از ثبت نام به ارگان بنیاد شهید و امور ایثارگران برای تایید سهمیه ارسال گردد و نیازی به مراجعه به سایت ایثار ندارند.

تبصره ۳: رزمندگان (با حداقل ۶ ماه حضور داوطلبانه در جبهه) جزو سهمیه رزمندگان محسوب و تابع ضوابط مربوط به سهمیه رزمندگان می باشند.
رزمندگانی که از تاریخ ۱۳۵۹/۶/۳۱لغایت ۱۳۶۷/۶/۳۱ حداقل شش (۶) ماه متوالی یا متناوب داوطلبانه در مناطق عملیاتی جبهه های نبرد حق علیه باطل حضور داشته اند، لازم است ضمن مراجعه به ارگان ذیربط (سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یا وزارت جهاد کشاورزی) نسبت به تکمیل فرم مخصوص استفاده از سهمیه رزمندگان اقدام نمایند تا آمار و اطلاعات آنان بعد از زمان ثبت‌نام توسط ستاد مشترک سپاه پاسداران (سازمان بسیج مستضعفین) و یا وزارت جهاد کشاورزی مورد تایید نهایی قرار گیرد.

تبصره ۴: آن دسته از پرسنل کادر ثابت ، پیمانی ، و وظیفه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران که از تاریخ ۱۳۵۹/۶/۳۱ تا ۱۳۶۷/۶/۳۱حداقل ۶ ماه پیوسته یا متناوب به صورت داوطلبانه در خطوط مقدم حضور داشته اند با تایید بالاترین مقام هریک از نیروهای مسلح ( ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران، ستاد کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نیروی انتظامی، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و ستاد کل نیروهای مسلح ) می‌توانند از مزایای این قانون استفاده نمایند. این قبیل افراد می‌توانند ابتدا به واحدهای متبوع مراجعه و فرم مخصوص استفاده از سهمیه ایثارگران در آزمون مربوط را تکمیل نمایند تا آمار و اطلاعات آنان بعد از زمان ثبت‌نام توسط ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران مورد تایید نهایی قرار گیرد. این قبیل داوطلبان لازم است ضمن علامتگذاری در بند مربوطه در تقاضانامه ثبت نامی نسبت به درج کد پیگیری ۱۲ رقمی در محل مربوط اقدام نمایند.

تبصره ۵: داوطلبان محترم به تعریف اسیر و آزاده در ماده ۱ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران به شرح آتی توجه نمایند:

اسیر: به کسی اطلاق می‌شود که در راه تکوین، شکوفایی، دفاع و حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی و کیان جمهوری اسلامی ایران، استقلال و تمامیت ارضی کشور، مقابله با تهدیدات و تجاوزات دشمن و عوامل ضد انقلاب و اشرار در داخل و یا خارج از کشور گرفتار آمده و هویت و وضعیت وی مورد تأیید مراجع صلاحیتدار قرار گیرد.

آزاده: به کسی اطلاق می‌شود که در راه تکوین، شکوفایی، دفاع و حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی و کیان جمهوری اسلامی ایران، استقلال و تمامیت ارضی کشور، مقابله با تهدیدات و تجاوزات دشمن و عوامل ضد انقلاب و اشرار در داخل و یا خارج از کشور اسیر شده و سپس آزاد شود. همچنین کلیه افرادی که از تاریخ ۱۳۴۲/۵/۲۸تا ۱۳۵۷/۱۱/۱۶ با الهام از مبارزات و مجاهدات امام خمینی (ره) به دلایل امنیتی، مذهبی یا اتفاقات سیاسی دیگر حداقل به مدت سه ماه در بازداشت یا حبس قطعی بوده‌اند.

لذا فرزندان، همسران، پدر و مادر آزادگان مشمول استفاده از سهمیه اُسرا در قسمت الف بند ۶-۴ نمی باشند.

تذکرات مهم:

۱ – مناطق عملیاتی بر اساس مصوبه شورای عالی دفاع تعیین می شود.

۲– فرزندان و همسران رزمندگان ( داوطلبانی که پدر، مادر آنان فقط دارای شرط مدت حضور در جبهه می باشند) مشمول استفاده از سهمیه رزمندگان نمی‌باشند.

۳– کد پیگیری ۱۲ رقمی ارگان استفاده کننده از سهمیه رزمندگان (حسب مورد سپاه پاسداران و یا نیروهای مسلح)، برای هر آزمون و هر سال متفاوت است. لذا داوطلبان می بایست برای این آزمون، کدپیگیری جدید از ارگان ذیربط دریافت دارند.

۴– داوطلبان متقاضی استفاده از سهمیه رزمندگان ارگان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، لازم است پس از تکمیل فرم مخصوص استفاده از سهمیه رزمندگان، نسبت به دریافت کد پیگیری ۱۲ رقمی از واحد مربوطه اقدام و آن را در زمان ثبت نام در محلی که در تقاضانامه ثبت نام اینترنتی در نظر گرفته شده است، درج نمایند.

۵– طبق قسمت اخیر ماده ۵۹ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران «واجد شرایط بودن» داوطلبان، شرط استفاده از سهمیه است. بنابراین وضعیت داوطلبان محترم باید بر ماده ۲ قانون کیفیت اخذ پروانه وکالت و سایر شرایط قانونی ایجابی و سلبی لازم برای ورود به کارآموزی منطبق باشد و نصاب نمره قبولی نیز در مورد ایشان رعایت خواهد شد.

۶– به موجب ماده ۵۹ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران مشمولین استفاده از سهمیه ایثارگران فقط موارد چهار گانه فوق هستند.

۷– بررسی شمول سهمیه ایثارگری به افراد توسط سازمان سنجش آموزش کشور خواهد بود در نهایت، تأیید نهایی واجد شرایط بودن ایثارگران نسبت به پذیرفته شدگان این سهمیه با هیأت مدیره هر کانون است.

۸ – چنانچه داوطلبی در سهمیه آزاد شرکت کرده باشد، اعلام بعدی او در مورد ایثارگری مسموع نخواهد بود.

۹– پس از اعلام اسامی پذیرفته شدگان توسط کانون محلی، اصل گواهی ایثارگری صادر شده از مرجع صالح می بایست به کانون مربوطه تحویل داده شود.

۴-۷- تهیه پرینت از اطلاعات ثبت‌نامی که از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور انجام شده است، الزامی است داوطلب باید پرینت را در صورت قبولی در آزمون به کانون مربوط ارائه کند.

۵ – نحوه ثبت نام و توزیع کارت شرکت در آزمون و تاریخ آزمون:

۵-۱– ثبت‌نام از متقاضیان منحصراً از طریق اینترنت و پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانیwww.sanjesh.org از روز یکشنبه مورخ ۱۳۹۵/۰۷/۱۱ لغایت روز پنجشنبه مورخ ۱۳۹۵/۰۷/۲۲انجام خواهد شد.

۵-۲- متقاضیان باید برای واریز هزینه ثبت‌نام، از طریق کارت های اعتباری عضو شبکه شتاب، که رمز دوم آن فعال باشد، طبق دستور العمل اعلام شده در پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور، و در زمان اعلام شده در بند ۱-۵، نسبت به پرداخت هزینه ثبت‌نام اقدام کنند.

تبصره: در این خصوص متقاضیان می‌توانند از کارتهای اعتباری دیگران که رمز دوم آن فعال باشد نیز استفاده کنند.

۵-۳- توزیع کارت شرکت در آزمون به صورت اینترنتی انجام می شود و داوطلبان باید با مراجعه به پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور و وارد کردن کد پیگیری و شماره پرونده خود به سیستم، کارت ورود به جلسه را دریافت کنند. زمان آغاز توزیع اینترنتی کارت و نحوه آن، زمان و مکان رفع نقص یک هفته قبل از برگزاری آزمون از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری کانونهای وکلای دادگستری ایران www.scoda.ir و روزنامه اطلاعات به اطلاع داوطلبان خواهد رسید.

۵-۴- آزمون در مرکز کانونی که متقاضی در تقاضانامه ثبت‌نام انتخاب کرده است برگزار می‌شود. نشانی محل برگزاری آزمون بر روی کارت شرکت در آزمون درج خواهد شد.

۵-۵- تاریخ برگزاری آزمون روز جمعه مورخ ۱۳۹۵/۰۹/۰۵ می‌باشد.

۶- تذکرات لازم:

۶-۱– متقاضیان باید قبل از تاریخ شروع ثبت‌نام ازطریق اینترنت، نسبت به اسکن و آماده کردن مدارک با فرمت و مشخصات اعلام شده در بند ۴ این آگهی اقدام نمایند.

۶-۲– مدت ثبت نام اینترنتی از تاریخ شروع، ۱۰ روز خواهد بود .

۶-۳– متقاضیان باید اصل مدارک اسکن شده را نزد خود نگه داشته در صورت پذیرفته شدن به همراه سایر مدارکی که اعلام خواهد شد به کانون مربوطه ارائه نمایند.

۶-۴- داوطلبان فقط در صورتی که دارای شرایط مندرج در این آگهی باشند حق ثبت نام و شرکت در آزمون را خواهند داشت ضمن اینکه باید اطلاعات وارد شده در تقاضانامه ثبت‌نام را (خصوصاً از نظر تعیین کانون مربوط و کد آن) به دقت کنترل نمایند. هزینه ثبت نام تحت هیچ شرایطی مسترد نخواهد شد.

۶-۵- متقاضیان باید در پایان ثبت‌نام از اطلاعات وارد شده پرینت تهیه و درصورت قبولی آن را به کانون مربوطه تسلیم کنند. چنانچه اطلاعات اعلام شده توسط متقاضی در هنگام ثبت‌نام اینترنتی با آگهی آزمون منطبق نبوده و غیر واقعی باشد حتی درصورت قبولی از ثبت‌نام آنان جلوگیری و قبولی آنان کان لم یکن تلقی خواهد شد.

۶-۶– صدور کارت شرکت در آزمون دلیل تایید هیچ یک از مدارک داوطلب از طرف کانونهای وکلا یا سازمان سنجش نیست. بنابراین صرف قبولی در آزمون و درج نام متقاضی در ردیف پذیرفته شدگان، هیچ حقی برای کسی ایجاد نخواهد کرد.

۶-۷– صدور هرگونه اطلاعیه درخصوص آزمون فقط در پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران (اسکودا) www.scoda.ir و روزنامه اطلاعات معتبر خواهد بود.

۶-۸- با توجه به زمان پیش بینی شده برای آماده کردن مدارک ثبت‌نام تأکید می‌شود در روزهای آغازین پس از انتشار این آگهی نسبت به تهیه مدارک مورد نیاز اقدام شود تا در هنگام ثبت نام از طریق اینترنت برای متقاضیان از نظر زمانی مشکلی ایجاد نگردد.

۶-۹– تغییر محل کارآموزی به هیچ عنوان میسر نخواهد بود بنابراین داوطلبان محترم باید با در نظر گرفتن همه ویژگی ها و امکانات و محدودیتهای فردی و خانوادگی خود صرفاً در حوزه کانونی ثبت نام کنند که قصد کارآموزی و وکالت در محدوده آن را دارند.

۶-۱۰- محاسبه نمرات و تراز آن بر اساس استانداردهای علمی متداول انجام خواهد شد.

۶-۱۱- ثبت نام و شرکت وکلای دادگستری و کارآموزان وکالت عضو کانون های وکلا در آزمون ممنوع است و بر فرض شرکت و قبولی در آزمون، قبولی آنان کان لم یکن تلقی می شود.

تبصره: طبق تصمیم هیأت های مدیره محترم کانون های وکلای دادگستری مرکز، قزوین، زنجان و یزد کارآموزانی که در حوزه این کانون ها به کارآموزی اشتغال دارند می‌توانند در آزمون امسال منحصراً در حوزه کانون متبوع خود شرکت کنند.

۶-۱۲- داوطلبان محترم پیش از انتخاب کانون محل کارآموزی و اشتغال خود حتماً به آگهی اختصاصی کانون ها در سایت اختصاصی آن ها مراجعه کنند و از شرایط احتمالی پیش بینی شده در هر کانون آگاه شوند. زیرا با توجه به مستقل بودن کانون ها و ویژگی های اقلیمی و اجتماعی آنها شرایط اختصاصی اعلامی هر کانون برای داوطلبان ورود به آن لازم الاتباع است.

اتحادیه سراسری کانونهای وکلای دادگستری ایران (اسکودا)

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

‫۶۶ دیدگاه ها

  1. باسلام چقد خوب شد که دگه انتقالی نمیدن ایقد از این شهر به اومن شهر بچا امتحان نمیدن منم دگ نمیرم مرکز امسال امتحان بدم

    1. خیلی غلط املایی دارین عزیزم (نگید عجله ای نوشتم)که توجیه نیست!!قصد بی احترامی ندارم فقط اعصابم خورد میشه یک فارغ التحصیل حقوق اینجوری بنویسه!!بازم منو ببخشید!!

  2. با سلام امیدوارم امسال طراحی سوالها اشتباه نباشه و امیدوارم سوالها راحت نباشه تا اونهایی که واقعا زحمت کشیدن و یه خروار کتاب مطالعه کردن قبول شن

  3. سلام.یعنی واقعا شرکت کاراموزای غیر مرکز توی کانون مرکز ممنوعه؟فقط برای ترسوندنه یا واقعا اعمال میشه؟اخه من کاراموزم و دارم برای مرکز میخونم :-(

  4. کسی  که معلومات حقوقی کافی داشته باشد ومسلط باشد هیچ ترسی نه از ظرفیت ونه ازطراح سوال داره بچسب به خاندن  کتاب 

  5. چرا کانون فارس با این همه جمعیت و شهرستان ظرفیتش کمه هر سال؟ چقدر بخونیم و قبول نشیم؟؟؟؟ ۴ سال دارم فارس شرکت میکنم روزی ۷ ساعت دارم میخونم بازم قبول نمیشم?

  6. ایا با کارشناسی ناپیوسته حقوق که کاردانی مدیریت بازرگانی بوده امکان شرکت توی ازمون هست؟

  7. دوستان نظرتون درمورد کانون خوزستان چیه ؟به نظرتون بوی گزینی اجرا میشه یا مثل پارسال دروغه و همه رو میپذیرن ؟چون من میخوام کانون خوزستان شرکت کنم به نظرم بهترین کانون واسه قبولی بااین وضع امسال اونجاس

    1. بومی گزینی سال گذشته هم در خوزستان بود  و چند نفر که توجه نکردند و قبول شدند کانون از ثبت نام اونا جلوگیری کرد .امسال هم رئیس کانون  به صراحت بیان کرد فقط کسانی که واجد شرایط بومی هستند  این  کانون رو انتخاب کنند  در غیر اینصورت از صدور پروانه کاراموزی جلوگیری بعمل می اید

      1. این عمل کانون خوزستان مبنای قانونی ندارد و قابل پیگیری از طریق دادگاه عالی انتظامی قضات میباشد. کانون وکلا بابستی مجری قانون باشد در کدام قانون ، شرط بومی بودن داوطلب قید شده است؟؟؟!!

  8. باسلام خدمت همه دوستان حقوق دان. استدعا داریم حداقل توی این جمع حقوقدانان با ادعای جمعی احقاق حق دیگران و رعایت و اجرای سرمشق عدالت این مقوله رو درست و بجا رعایت کنید،اینکه این چ عدالتی هستش ک قضات محترم بعد از ۳۰سال یا حتی کمتر ک اشتغال ب منصب قضاوت دارند و حتی از بدو کار ازدرامد مکفی برخوردارند و اصولا از صنف و جایگاه متفاوتی نسبت ب وکالت هستنداما ب راحتی بعداز چندید سال اشتغال و رفاه ب سمت وکالت روی میارند و جایگاه دیگران را تصاحب میکنند درصورتی ک ما باید برای رسیدن ب هدف و مطلوب ذهن و زندگیمان با تمام وجود و وقت و ابزار تلاش کنیم و چندسال زمان سپری کنیم ب مطالب بی انتها و مفصل حقوقی تسلط کافی پیداکنیم(ب انتظار طاراحان سوال)و همانند یک وکیل کارکشته سرجلسه امتحان بانهایت زمان ۱۲۰دقیقه حاضربشیم و تمام سرنوشت زندگی انتخابیمون رو توی این مدت بتونیم رقم بزنیم اونهم با احتساب چالشها و سهمیه و مسائل و امتیازات دستچین شده برای بعضی از داوطلبان گلچین شده..حداقل بااحترام ب زحمات و عمرپرارزش بزرگمرد حقوق ایران دکترکاتوزیان ب رسالت ایشان احترام بزارید و حرمت ایشان رو حفظ کنید و جایگاه وکالت این جایگاه پر ارزش و پربرکت رو اجازه بدید تا برای متقاضیان و تلاشگران واقعی و درخور و شایسته فراهم و دستیافتنی باشه

    1. سلام خدمت دوست عزیزم. متاسفانه من هم با نظر شماموافقم و خودم متقاضی شرکت در ازمون قضاوت هستم. و این بی عدالتی را در حق متقاضیان قضاوت میبینم چرا باید کسانی علاقه ای به امر قضا ندارنن صرفا جهت ازمون ازمایشی در این ازمون شرکت کنند و چون اکثرا بسیار قوی هستن برای ازمون قضاوت سطح بالای را به وجود اورده اند که بسیار کاذب است مثلا رتبه ۴۰۰ تستی قضاوت چون در مرحله تشریحی کسانی در مرحله تستی قبول شده اند  بقیه مراحل را ادامه نمیدهد با رتبه۷ قبول میشود ایا این عدالت است

  9. ا سلام خدمت شما عزیزان در کانون مرکز .بنده بعنوان کسی که بعد از مدتها تلاش ونیز پشت سر گذاشتن روزها وماهها بلکه سالها سختی توانستم به آن رشته دلخواه خود که در دوران نوجوانی وجوانی دوست داشتم ,در دوران دهه چهارم زندگی خود به آن برسم ( در سن سی و هفت تا چهل ویک سالگی).مقدمه ای گفتم که به اصل مطالب برسیم.کانون وکلا مرکز قبل از شروع درس خواندن بنده و امثال بنده همچین قانونی و یا بخشنامه ای را تصویب نکرده بود که اولا کسانی که در آزمون وکالت میخواهند شرکت کنند باید مدرک فوق دیپلم آنها با کارشناسی ناپیوسته مرتبط باشد .یعنی کسی که دارای مدرک کارشناسی ناپیوسته داشت در صورت غیر مرتبط بودن دروس جبرانی که کلیاتی از دروس فوق دیپلم حقوق بود باید میگذراند تا بتواند کارشناسی ناپیوسته خود را تکمیل کند.و میتوانست شرکت کند.اما جدیدا یعنی دقیقا بعد از گرفتن کارشناسی ناپیوسته بنده و امثال بنده کانون این بخشنامه را اجرایی کرد.حال باتوجه به اینکه بنده فوق دیپلم خبرنگاری داشته و کارشناسی ناپیوسته حقوق قضایی گرایش ثبت را ….باتوجه… نکته مهم… باتوجه به اینکه غیر مرتبط بوده و برای تکمیل آن باید کلیاتی از دروس فوق دیپلم حقوق را بعنوان جبرانی میگذراندم.و بعد از آن نکته جالبتر اینجاست که در حال حاضر بنده دانشجوی ترم سوم کارشناسی ارشد هستم نمیتوانم در آزمون کانون شرکت کنم به این دلیل که مدرک فوق دیپلم بنده مرتبط با حقوق نیست .ترو خدا یکی بنده را متقاعد کند که چرا و چرا و چرا با دارا بودن مدرک دانشجوی ترم سومی کارشناسی ارشد نمیتوانم وکالت شرکت کنم.اشکال دوم کانون و قوه قضایی در سالی که بنده و امسال بنده درس حقوق میخواندیم سن قضاوت بیش از۳۶سال بود و وکالت در مرکز بیش از ۴۰سال حال به نظر شما نباید در این قوانین و بخشنامه های خود بیشتر تامل کنید و کارشناسی بیشتری شود .راههای دارد اگر بخواهید .سرتان را بدرد آوردم ببخشید .مثل توضیحات بنده کامل و جامع اینجانب را قانع بفرمایید ممنون میشوم..

    1. عدم اجازه شما برای آزمون وکالت بر خلاف نص صریح  قانون کیفیت اخذ پروانه وکالت مصوب سال ۱۳۷۶ است در آنجا آمده است

      ماده ۲- برای اشخاصی پروانه کارآموزی وکالت صادر می شود که علاوه بر دارا بودن دانشنامه لیسانس یا بالاتر حقوق یا فقه و مبانی حقوق اسلامی یا معادل آن از دروس حوزوی و دانشگاهی دارای شرایط ذیل باشند :

      الف – اعتقاد و التزام عملی به احکام و مبانی دین مقدس اسلام.

      ب – اعتقاد و تعهد به نظام جمهوری اسلامی ایران ، ولایت فقیه، قانون اساسی.

      ج – نداشتن پیشینه محکومیت مؤثر کیفری.

      د – نداشتن سابقه عضویت و فعالیت در گروههای الحادی و فرق ضاله و معاند با اسلام و گروههایی که مرامنامه آنها مبتنی بر نفی ادیان الهی می باشد.

      هـ – عدم وابستگی به رژیم منحوس پهلوی و تحکیم پایه های رژیم طاغوت.

      و – عدم عضویت و هواداری از گروهکهای غیر قانونی و معاند با جمهوری اسلامی ایران.

      ز – عدم اعتیاد به مواد مخدر و استعمال مشروبات الکلی.

      تبصره ۱- کانونهای وکلا مکلفند به منظور احراز شرایط فوق از مراجع ذیصلاح مربوطه استعلام نمایند و مراجع مزبور مکلفند حداکثر ظرف مدت ۲ ماه پاسخ لازم را اعلام نمایند.

      تبصره ۲- برای اشخاصی که مطابق قانون از کارآموزی معاف هستند در صورتی پروانه وکالت صادر می شود که دارای شرایط این ماده باشند.

      تبصره ۳- مدت کار آموزی اعضای هیأت علمی دانشکده های حقوق نصف مدت سایر کارآموزان خواهد بود.

      تبصره ۴- اقلیتهای مذهبی رسمی از دارا بودن شرایط مندرج در بند (الف) مستثنی می باشند.

      تبصره ۵- اعتبار پروانه وکالت سه سال است و تمدید آن منوط به در خواست متقاضی می باشد. هرگاه وکیلی فاقد یکی از شرایط این قانون تشخیص داده شود، کانون موظف است موضوع و دلایل آنرا به دادگاه انتظامی وکلا ، اعلام و در خواست رسیدگی نماید. دادگاه مذکور پس از رسیدگی نسبت به تمدید یا عدم تمدید پروانه رأی مقتضی صادر می کند. پروانه این اشخاص تا صدور حکم قطعی معتبر خواهد بود مگر در مواردی که دادگاه با توجه به ضرورت حکم تعلیق صادر نماید.

      بنابراین اسکودا نمی توتند بر خلاف نص صریح قانون  بر آن تبصره بزند چون شرایط جامع وکامل در آن تصریح شده است.

  10. کم ترین پذیرش رو قم داره امسال.واقعا متاسفم شهری که اینقدر دانشجوی حقوق و فقه و مبانی داره این تعداد پذیرش داره

    1. جوابمو کسی نداد. ایا میتونم با کارشناسی ناپیوسته ای که دارم و کاردانیم مدیریت است.شرکت کنم؟

      1. دوست عزیز، جواب شما در متن آگهی آمده است.

        تبصره ۳: دارندگان مدارک کارشناسی ناپیوسته حقوق با مدرک کاردانی مرتبط به شرط آن که واحدهای دروس دوره کارشناسی حقوق را گذرانده باشند مجاز به شرکت در آزمون هستند.

  11. کانون فارس و کهگیلویه،بیش از چهار هزار نفر شرکت کننده  از هردو استان داره واقعا این تعداد ظرفیت خیلی خیلی کمه…

  12. سلام 
    دوستان این که میگن اصفهان بالاترین سطح علمی رو داره حقیقت داره؟
    از دوستان اگه کسی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه 

    1. سلام

      خیر اغراق کرده اند. کانون اصفهان سخت ترین کانون برای قبولی نیست اما جزء کانونهایی است که تعداد زیادی داوطلب قوی از نظر علمی دارد  در حقیقت تعداد داوطلبین سیاه لشکر آن نسبت به بسیاری از کانونها کمتر است. سال گذشته حداقل معدل قبولی اصفهان حدود ١٢.٢٠ بوده است.

      اطمینان داشته باشید با معدل ١٢ به بالا در اکثر کانونها پذیرفته میشوید. و با معدل ١٣ و بیشتر در تمام کانونها قبول میشوید.

      البته ظرفیت امسال نسبت به پارسال کاهش قابل توجهی داشته لکن تعداد داوطلبین نیز امسال کمتر خواهد بود.

      1. با جستجو در سایتها و وبلاگها میتوان این اطلاعات را بدست آورد مضافا اینکه مؤسسات معتبر در زمینه آزمون وکالت جداولی دارند که حداقل معدل قبولی کانونها را با اختلاف اندکی نمایش میدهد. فراموش نکنید که مبنای قبولی، نمره تراز است نه معدل اما اصولا هرکس معدل بالاتری داشته باشد تقریبا تراز بالایی نیز کسب میکند.

        از سایت اختبار نیز خواهش میکنیم  هرچه زودتر همچون گذشته زحمت بکشد و بر مبنای اطلاعاتی که خود پذیرفته شدگان ٩۴ ارائه کرده اند کف معدل قبولی کانونها را اعلام کند.

        البته منبع صحبتهای بنده، سابقه ٢سال شرکت در کانون اصفهان و عدم قبولیست که به لطف خدا سال ٩۴ در کانون دیگری با رتبه خوبی پذیرفته شدم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا