تأکید عضو کمیسیون حقوقی مجلس بر لزوم تعیین ظرفیت در آزمون وکالت

محمدعلی پورمختار:

مجلس در راستای حفظ استقلال نهاد وکالت گام برمی‌دارد

پایگاه خبری اختبار- عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس از موافقت مجلس با لزوم تعیین ظرفیت در آزمون وکالت خبر داد.

به گزارش اختبار به نقل از فارس، محمدعلی پورمختار عضو کمیسیون قضایی مجلس عصر امروز در مراسم روز وکالت در تالار وزارت کشور گفت: جا دارد این روز که بسیار مبارک است از دو جهت هم میلاد حضرت زهرا و هم روز وکیل است را گرامی بداریم.

وی افزود: برایمان خوشایند نیست که بعد از گذشت هفتاد یا هشتاد سال از استقلال نهاد وکالت امروز باز شاهد این باشیم که در یک همایش و گرد همایی بزرگ مثل این و در سراسر کشور وکلای ما همچنان دغدغه استقلال داشته باشند و این پسندیده نیست.

پورمختار گفت: گرچه روزهای ابتدایی سخت و‌دشوار بود اما بعد از این مدت طولانی و چندین ساله طبیعتاً توقع این است که دیگر راجع به ضرورت استقلال نهاد وکالت صحبتی نشود.

این نماینده مجلس گفت تلاشهای شما در باب دفاع از این صنف است و ما نه تنها ایراد نمی‌گیریم بلکه پسندیده می دانیم مثل سایر  اقشار و این ایراد و اشکال نیست اما نهادهای مرتبط با این امر هم باید بپذیرند استقلال شما را.

وی خاطرنشان کرد: چه بنده و چه سایر اعضای کمیسیون قضایی بر این موضوع باور دارند و قدم‌هایی هم در راستای استقلال نهاد وکالت بر خواهند داشت.

پورمختار گفت: ما مسایلی که امروز پیش رویمان است اولا در خصوص طرح جامع آموزش یا جذب وکلا در جلسات متعددی که با حضور اعضای کانون داشتیم مطرح کردیم و درباره آن بحث و‌ بررسی کردیم و بعد از این جلسات خوشبختانه به یک موضع واحد رسیدیم که بدون داشتن و تعیین ظرفیت نمی توان امر جذب را به پیش برد و این به عنوان یک موضوع مشترک است و حالا از این پس به موضوع نحوه جذب خواهیم پرداخت.

عضو کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی گفت: در این طرح بحث سهولت دسترسی به وکیل مطرح شده است و در برخی جاها گفته شده است ما با کمبود وکیل مواجهیم. حتی بحث کمبود نظارتها هم مطرح شده است اما مگر کم اند نهادهایی که عده انگشت شماری تخلف می‌کنند؟

وی گفت نقد جدی به نهاد وکالت این است که این نهاد در قبل از انقلاب بسیار فعال بود و امروز هم‌ توقع این است که درباره مباحث حقوقی اظهار نظر کند.

پورمختار گفت: امروز توقع این است که نهاد وکالت درباره نقض حقوق بشر و نقض حقوق شهروندی در جهان آن هم از سوی ابرقدرتها و نظام سلطه ابراز نظر کند و موضع گیری داشته باشد.

این نماینده مجلس گفت: وکلا باید به دنبال احقاق حق باشند و خوب است که در باب عدالت و مطالب مطرح شده از سوی رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم اظهار نظر کرده و راهگشا باشید.

 

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

‫۱۵ دیدگاه ها

  1. نباید به قضات مستعفی و بازنشسته پروانه وکالت داده شود. آنها کارشان را قبلا انجام داده و منافع و حقوق کافی دریافت کرده اند. دیگر چه میخواهند؟ بس نیست اینهمه حقوق و مزایایی که گرفتند؟ راه برای جوانها باز شود.
     https://www.farsnews.ir/my/c/45997

  2. سطح سوالات در گذشته راحت و از قانون بود، تعداد شرکت کننده بسیار پایین، ظرفیت بالا! اما اکنون سوالات پیچیده و سلیقه ای و اختلافی، شرکت کنندگان بالا و ظرفیت پایین است! آیا واقعا بیشتر قضات و وکلای دارای پروانه قبل از ۱۳۹۲ قادر به قبولی در این آزمونها هستند؟!
    https://www.farsnews.ir/my/c/45997

  3. واقعا درد بزرگیه…که قبول شدن توی این ازمون خیلی ها رو خوشحال میکنه ،بگذریم..این که خیلی ازمون رو تشریفاتی میکنن.صد تا موسسه هم کنارش نون میخورن..بخاطر جمعیت زیاده نه ماهیت پروسه وکالت….شده قیف برعکس..به جایی که وکیل ها رو با سواد کنن…ازمون ورودی رو محکم گرفتن…دیر یا زود این روش اصلاح میشه…با خمیر دندون خارجی مصرف کردن کسی خارجی نمیشه…با سفره هفسین انذاختن تو خارجم کسی اصالت ایرانیش حفظ نمیشه…

  4. زیاد جدی نگیرید حرف هرکسی رو یه شخص فقط ۵۰درصد هم اطلاعات حقوقی داشته باشه سال اول هم قبول نشه سال بعد قبول میشه…
    این دوستان فقط ماهیت شون حاشیه سازیه
    کسی که نمیتونه تو یه آزمون ۵۰درصد رو بدست بیاره دیگه این که میگه من اطلاعاتم عالیه حرف بدون پشتوانست..
    نمیدونم چرا نمیخان این دستته از دوستان قبول کنن
    اون افراد قبول شده هم دقیقا مثل خودشون بودن
    فقط به جا گلایه و زمین زمان رو مقصر دونستن تلاش کردن
    کاش یاد می‌گرفتیم مسولیت همه اعمال مون رو خودمون به عهده میگرفتیم
    بج جا مقصر دونستن تموم دنیا

  5. به پور مختار بگید که از هیات علمی دانشگاه برای مسائل بین المللی استفاده کنید چون یه استاد کل وقتشو چند ده سال روی حقوق گذاشته از اون گنجینه استفاده کنید. شش تا فوق لیسانس داره در مورد حقوق بین الملل حقوق بیمه چه بهتر که روی حقوق جنگ هم کار بکنند . وکلای تازه کار حتی رتبه یک هم در اون حدی نیستند که این مسائلو پیش ببرند. تازه با وکلای ایرانی خارج نشین باید لینک بشن. اینا هزینه بره بهتره که از همین هیات علمی ها استفاده کنن. ما نمونه داشتیم که با همسرش که زبان انگیسی بلد بود روی متون کار میکرد متون حقوقی هم دردسر هستند. بدون هم افزایی با وکلای ایرانی خارج نشین کاری نمیشه کرد. این چیزا بازی نیست. حرف زدن در موردش راحته . این کانون وکلا فعلا یه سایت بزنه مثل خارجیا. بیان متنو ترجمه کنن ویدئو بدن بیرون به زبان انگلیسی با یک صورت مسئله ابتدا بگن مشکل چیه بعد همه زیرش نظر بنویسن از چه مسیری برن جلو . هر کس با تجارب خودش. سنگ سنگین برداشتن نشانه نزدنه ویدئو های دانشگاه های حقوق خارجو اگه ببینن میفهمن که اونا سبک شرو میکنن.

  6. سلام اینجا کسی شماره دیگه ای از مرکز مشاوران قوه قضاییه رو داره ؟
    با شماره ای که توی سایت خودشون گذاشتن تماس می گیریم پاسخ نمیدن

  7. من با رتبه عالی و نمره های خوب بارها پذیرفته نشدم یه بار هم قبول شدم مصاحبه ردم کردن از دنیا نا امید شدم نابود و کور شدم بس که یه گوشه نشستم سالیان سال درس خوندم و به هیچ جا هم نرسیدم حالا هم همه اطلاعات حقوقی خودم رو با خودم به گور خواهم برد….کاش مرده بودم اما حقوق قبول نشده بودم

    1. دوست عزیز تا جایی که میدونیم در صورت عدم قبولی در آزمون اختبار کانون وکلا که شامل امتحان کتبی و شفاهی میشود و نمرات آنها با هم جمع میشود ، از شخص امتحان مجدد میگیرند ؛ هرچند که اکثرا همون بار اول قبول میشوند. مشاورانم شنیدیم تا چند بار مصاحبه میگیرن .مگه شما کجا مصاحبه دادید که با وجود نمرات عالی رد شدید ؟

    2. اگه قبول شده بودی، حداقل میدونستی که وکالت مصاحبه نداره.
      شما حتی نسبت به قوانین و مقررات نحوه پذیرش وکالت هم اطلاعات ندارید، مواظب چشمات باش

  8. با سلام تا باشد کسی مثل ایشان که ب درستی تشخیص داده اند که وکالت انقد خار و ذلیل نشده که معیار ظرفیت نداشته باشد

    1. خیلی از سخنان این قبیل افراد خوشحال نشوید . همین آقایان برن تو جمع مخالفان تعیین ظرفیت ، حرفشان تغییر می کنه و از لزوم حذف ظرفیت سخن خواهد گفت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا