آزمون مرکز وکلای قوه قضاییه در سال ۹۸ برگزار می‌شود

رئیس مرکز وکلای قوه قضائیه خبر داد:

احتمال برگزاری آزمون در پاییز وجود دارد

پایگاه خبری اختبار- رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه در رابطه با برگزاری آزمون وکالت از سوی این مرکز در سال ۹۸، گفت: آئین نامه می‌گوید هر سال این آزمون برگزار شود و این آزمون برگزار خواهد شد. هنوز نصاب، ظرفیت و تاریخ مشخص نیست اما پیش بینی ما این است که در پاییز این آزمون برگزار شود.

به گزارش اختبار به نقل از ایسنا، علی بهادری جهرمی صبح امروز (یکشنبه) در نشست خبری با خبرنگاران ضمن بزرگداشت هفته قوه قضائیه و تسلیت شهادت امام. جعفر صادق (ع)، اظهار کرد: هرچه به جامعه وکلا و تخصصی کردن و توسعه فعالیت و شانی که نیاز دارد توجه شود، کمک به دستگاه قضا و قضاوت است. جهت‌گیری من در مرکز این است و برای من فرقی نمی‌کند وکیل یا کارشناس، عضو مرکز باشد یا عضو خانواده وکلا. برای مردم هم فرقی نمی‌کند لذا هر بخشی از خانواده را تقویت کنیم و توسعه دهیم ثمره‌اش به کل این خانه می‌رسد. داخل نهاد کارشناسی هرچه اختلاف نظرها را علنی بگوییم علی رغم اینکه اختلاف نظر طبیعی است کار خود را هدر داده‌ایم.

رئیس مرکز وکلا ، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه عنوان کرد: در یک ماه و نیم گذشته سعی کردیم الزامات اولیه را در مرکز ایجاد و مقدماتش را فراهم کنیم. جهت گیری ما این بود که خود متخصصین عنان و زمام امور را در دست بگیرند. موفق به تأسیس سامانه‌ای در مرکز شدیم جهت ثبت نام از عزیزان عضو مرکز که تمایل به همکاری دارند. فرم آمادگی به همکاری آماده شد. هر یک از وکلا کارشناسان و کارآموزان می‌توانستند و می‌توانند در آن سامانه اعلام کنند که می‌توانند در فلان حوزه از مرکز همکاری کنند.

وی خاطرنشان کرد: بیش از ۱۰۰۰ نفر از وکلا و کارشناسان ما در این سامانه ثبت نام و اعلام آمادگی برای همکاری با تمام ارگان‌های مرکز کردند. ما با کثرت مواجه شدیم و ناگزیر به گلچین و اولویت بندی هستیم. تمام همکارانمان را از میان این افراد عضو خانواده مرکز وکلا و کارشناسان رسمی قوه انتخاب خواهیم کرد. از این جمعیت ۴۰ هزار نفری در سراسر کشور نیروها گزینش خواهند شد. در کمیسیون معاضدت، صدور پروانه، آموزش و … قواعد موجود مرکز را مورد بازنگری قرار دادیم و هر آنچه از اختیارات رئیس مرکز امکان تفویضش وجود داشته باشد تفویض خواهد شد.

بهادری جهرمی افزود: آئین نامه مرکز سال گذشته اصلاح شده بود اما نیاز بود اقداماتی انجام شود. اولین اقدام تعویض لوگوی مرکز بود. در این راستا فراخوان دادیم و بیش از ۱۰۰ طرح ارسال و مورد ارزیابی قرار گرفت. یک طرح به عنوان طرح برتر و یک طرح هم به عنوان طرح شایسته تقدیر انتخاب شد. لوگوی جدید را برای رئیس قوه قضائیه ارسال کردیم و پس از اظهار نظر ایشان نهایی و رونمایی خواهد شد. لوگوی برتر با بهره گیری از ایده‌های سایر لوگوها مورد اصلاح قرار گرفت. موضوع مورد توجه دیگر در آئین نامه، اصلاح ساختاری بود. کمیسیون تدوین قوانین و مقررات تأسیس شد. همه دستورالعمل‌ها در حال بازنگری هستند. در مورد برخی مسائل هم دستورالعملی نداشتیم که در حال تدوین یا نهایی شدن هستند.

رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه تصریح کرد: در مورد آئین نامه تعرفه حق الوکاله، کارشناسی و داوری آقای رئیسی امر کردند پیشنهاداتی آماده شود. امروز سومین جلسه در معاونت حقوقی در مورد تعرفه حق الوکاله‌ها برگزار می‌شود و دو نفر نماینده از طرف ما در آن جلسه حضور دارند. ما در یک ماه و نیم گذشته بحث برگزاری آزمون مشاوران خانواده را داشتیم که دو هفته پیش برگزار شد. ۵۲۰۰ نفر در این آزمون شرکت کردند. این آزمون به طور همزمان در ۹ استان برگزار شد که مرحله اول از مراحل صدور پروانه مشاور خانواده بود. بعد از برگزاری این آزمون و اعلام نتایج، مصاحبه تخصصی و احراز صلاحیت را خواهیم داشت و سپس پروانه کارآموزی برای این افراد صادر خواهد شد.

وی ادامه داد: از واحد سنجش و ارزیابی خواستیم سند شایستگی‌های مشاوره تدوین شود. و معیارهای انتخابی مشخص شود. متناسب با این سند فرآیند آزمون، احراز صلاحیت و مصاحبه تدوین می‌شود و سعی می‌کنیم کار را هر چه امکان دارد تخصصی‌تر پیش ببریم. سعی کردیم از نظر همه کارشناسان استفاده کنیم. ان ‌شاءالله این سند رونمایی خواهد شد. رئیس محترم قوه قضائیه نگاه مثبتی به جامعه وکالت و کارشناسی دارند و این نگاه تقریباً شبیه نگاهشان به خانواده قضات است و متناسب با این نگاه توجه ویژه‌ای هم به این خانواده دارند. با عنایت و لطف ایشان دیداری با وکلای سراسر کشور انجام شد که تا جایی که اطلاع دارم اولین دیدار با این حجم و کیفیت بوده است. ۱۲۰ وکیل در این جلسه حضور داشتند و اداره جلسه به خود وکلا داده شده بود. خود وکلای کانون و وکلای مرکز نماینده ‌ای انتخاب کردند و جمعاً ۱۸ نفر صحبت کردند. رئیس قوه قضائیه پاسخ و جهت مثبت را مشخص کردند و به نظر من حرفی باقی نماند و این جلسه دستاورد جدیدی بود.

بهادری جهارمی در رابطه با اقدامات آتی این سازمان گفت: برای اولین بار در تاریخ ۲۰ ساله مرکز ان شاءالله همین هفته (از تاریخ ۱۱ تیرماه) از وکلای استان تهران و کارشناسان استان تهران جهت عضویت در هیئت مدیره انتخابی عضو وکلا و هیئت مدیره انتخابی عضو کارشناسان استان تهران ثبت نام به صورت الکترونیکی به عمل خواهد آمد. ما در دو استان سیستان و بلوچستان و استان تهران این هیئت مدیره را نداشتیم. هیئت مدیره سیستان و بلوچستان شکل گرفت که محصول زحمات دوره قبل بود. انتخابات وکلا هم جمعه گذشته برگزار شد و ۵ نفر اصلی و دو نفر علی البدل و بازرس انتخاب شده است. پیش بینی من این است که در همین تابستان هیئت مدیره انتخابی استان تهران شکل خواهد گرفت.

رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه تصریح کرد: برای اولین بار مطابق آئین نامه جدید، پروانه کارآموزی برای افراد صادر خواهد شد و برای اولین بار صدور پروانه‌ها به رؤسای هئیت مدیره استان‌ها تفویض خواهد شد. فرم‌های وکالت نامه مرکز را از حیث ماهوی و شکلی باز طراحی کردیم و به زودی چاپ خواهند شد. آئین نامه جدیدی برای کارآموزان داشتیم. تصمیم گذشته این بود که آئین نامه برای کارآموزان آتی اجرایی شود اما ما تصمیم گرفتیم کارآموزان جاری هم مشمول شوند. همه کارآموزان حق کاندیداتوری داشتند. حدود ۹۰ کارآموز کاندید شدند. ۳ نفر انتخاب شدند و این افراد امور کارآموزان را بر عهده دارند و خودشان هدایت امور را بر عهده گرفتند هرچند کار سنگینی بود. خواهش من این است که کارآموزان و هیئت مدیره‌ها در سطح کشور هماهنگی لازمی را با این کارآموزان داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه درب مرکز به روی مراجعین بسته نیست، گفت: ما اگر بخواهیم به کار تک تک اعضا برسیم به دلیل اینکه ۴۰ هزار عضو داریم کار سختی خواهد بود. با طراحی نظامات به دنبال راه انداختن کار همه عزیزان هستیم. بسیاری از اعضای عضو مرکز به آرای صادره و دستورات موقت دیوان اعتراض داشتند و رویه این بود که این دستورات را اجرا نمی‌کردند. به رعایت مرّ قوانین تاکید دارم. نص آئین نامه جدید دیوان را صالح ندانسته و امر به هیئت نظارت مرکز واگذار شده است. به صورت کلی دستور کلی صادر شد که تمامی آئین نامه‌های دیوان علیه مرکز لازم الاجرا است و این افراد در حال استیفای حقوق هستند. نیاز نیست تک تک افراد برای این امر مراجعه کنند. نیاز به ملاقات حضوری با رئیس مرکز وجود ندارد اما هر ایده و طرحی باشد از شبکه‌های مجازی قانونی پاسخگو هستم. بیش از ۱۵۰ پیام در روز را شخصاً پاسخ می‌دهم. کم کم این فشار کار از روی من برداشته می‌شود و بخشی از مراجعات کم خواهد شد.

بهادری جهرمی گفت: سه شنبه‌ها از ساعت ۱۱ تا ۱۳ با ثبت نام قبلی زمان ملاقات حضوری در نظر گرفته شده است.

رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه در رابطه با آئین نامه تعرفه حق الو کاله تصریح کرد: باید جامعه وکالت را در دسترس قرار دهیم ولی اینها به این معنا نیست که اگر وکیلی عددی خارج از عرف گرفت یا موکل رقمی خارج از آن عرف پرداخت کرد مرتکب جرم شده باشد. ما نمی‌توانیم وکیل و موکل را ملزم به کاری کنیم. اگر تأمین معاش وکیل انجام نشود مجبور به قبول تعداد پرونده‌های بیشترمی شود و در حق موکل ظلم خواهد شد.

بهادری جهرمی در رابطه با وعده برگزاری همایش ملی وکلا و کارشناسان رسمی خاطرنشان کرد: ما حداقل سالی یک همایش ملی برای وکلا و کارشناسان رسمی خواهیم داشت. اولین همایش ملی را در ۱۸ تیرماه با حضور اعضای و هیئت مدیره ‌ها در مجتمع شهید بهشتی خواهیم داشت. 

وی در رابطه با ادغام کانون وکلای دادگستری و مرکز وکلا گفت: من نظری در این زمینه نداشتم. از من سوالی پرسیده شد و من گفتم پیش زمینه هر موضعی شفاف سازی وضعیت قانونی موجود است. باید تناسب مرکز وکلا و کانون وکلا مشخص شود. عده‌ای معتقد هستند که عنوان قانونی مرکز وکلا معتبر نیست. عرض من کاملاً حقوقی و تخصصی بود. عرض کردم گام اول برای هر مذاکره‌ای شفاف سازی وضعیت قانونی موجود است. یکی از آنها عنوان مرکز است. به همان دلیل که عنوان قبلی را آئین نامه مشخص کرده بود رئیس قوه می‌توانست به موجب قانون بر اساس صلاحدید هر زمان لازم بود عنوان را تغییر دهد. وقتی قانون نهادی را ایجاد می‌کند آن نهاد قانونی ایجاد شده است. جزئیات قانون در ماده ۱۸۷ به رئیس قوه قضائیه تفویض شده بود.

بهادری جهرمی افزود: نیاز به قانون جدید نداشتیم اما باز هم قانون جدید تصویب شد. شاید شخصی نظر بدهد در تهران دانشگاه تهران و شهید بهشتی ادغام شود. من در این امر بلانظر هستم. مهم این است که بپذیریم هم دانشگاه تهران و هم دانشگاه شهید بهشتی اعتبار دارند. دانشگاه تهران دانشگاه تهران است و مدرک خود را اعطا می‌کند. دانشگاه شهید بهشتی هم کار خود را می‌کند. همان قانون گذار که دو مرکز را ایجاد کند می‌تواند تصمیم بگیرد که چه کند. هیچ کس نمی‌تواند خود را بالاتر از قانون بداند. همه باید به قانون احترام بگذاریم. ما وکلا باید ملتزم به قانون باشیم. هر کسی ریشه دیگری را زیر سوال ببرد ریشه خود را زیر سوال برده است.

رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه در رابطه با اینکه آیا امسال آزمون برگزار می‌شود؟ من از پرسیدن این سوال تعجب می‌کنم. آیا می‌شود قانون را اجرا نکرد؟ آئین نامه می‌گوید هر سال این آزمون برگزار شود. آزمون برگزار خواهد شد هنوز نصاب، ظرفیت و تاریخ مشخص نیست اما پیش بینی ما این است که در پاییز این آزمون برگزار شود. من قائل به قانون و کارشناسی هستم. قانون برای ما از واژه ظرفیت استفاده کرده و ما مکلف به اعلام ظرفیت هستیم. رئیس قوه قضائیه در مورد ظرفیت به صراحت اظهار نظر کردند. ما مشکلی در مملکت مبنی بر حجم بسیار زیاد فارغ‌التحصیلان حقوق داریم. مبنای این مشکل چه بوده است؟ آیا مبنا چیزی جز عدم نیاز سنجی و کارشناسی بود؟ اگر هدفمان درآمدزایی و کار بدون کارشناسی نبود الان مردم ما با این مشکل مواجه نبودند. هیچ مسئولی دوست ندارد جوان بیکار ببیند. اگر کسی می‌خواهد به همین رویه جلو برود هیچ مشکلی حل نخواهد شد و مشکل پیچیده‌تر خواهد شد. ما نیاز به کار کارشناسی و نیاز سنجی داریم.

وی ادامه داد: مانند سایر کشورها باید به نسبت تعداد جمعیت و تعداد پرونده نیاز سنجی کنیم که بخشی از این کار انجام شده است و باید ببینیم در کشورمان مطابق با فرهنگ بومی کشور میزان فعالیت‌های بالقوه و بالفعل وکیل در دادگاه و خارج از دادگاه را مشخص کنیم. در حال استخراج آماری در این زمینه هستیم. باید توانایی جذب، کارآموزی و میزبانی را در مرکز داشته باشیم. نمی‌توان لقمه بزرگ‌تر از دهان برداشت. پیشنهادی را برای هیئت نظارت خود مشخص خواهیم کرد. اجازه دهیم کار از جهت کارشناسی انجام شود نه از جهت سیاسی.

رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه در رابطه با آموزش کارآموزان تصریح کرد: آئین نامه ویژه کارآموزان در حال تدوین است. برای مثال گفتیم برای کارآموزانی که تحصیلات تکمیلی دارند در مقایسه با سایرین باید تفاوت‌هایی قائل شد و در جهت تکریم شأن حتی از خود افراد برای آموزش استفاده شود. کارآموز از سطح آزمون گذشته و کارآموز دیگر دانشجو نیست مانند دانشجوی دکتری که نه دانشجو است نه استاد که در فرآیند آموزش خود مشارکت می‌کند. ما گروه‌هایی را ایجاد می‌کنیم که تحت نظر اساتید دوره‌ها و کلاس‌ها را برگزار کنند. کسی که حقوق مدنی ۹۰ درصد زده است نباید در کلاس بنشیند بلکه باید آن را تدریس کند اما کسی که مدنی ۲۰ درصد زده است الزام دارد در کلاس شرکت کند.

 

نمایش بیشتر
دوره DBA-MBA حقوقی مدرک دانشگاه تهران موسسه دکتر بهنیایی

نوشته های مشابه

‫۱۶۸ دیدگاه ها

  1. سلام.دوستانی که دوست دارن ظرفیت ها برداشته بشه همین سال۹۷ نمونه کارنامه اختبار ببینید با تکمیل ظرفیت ۸۴ نفره کانون مرکز به معدل ۱۰ بدون سهمیه پروانه دادن پس دوستانی که کانون رو متهم به انحصار میکنن یا میگن ظرفیت نباشه یا به قول خودشون شناور یعنی توقع دارن کانون به معدل ۶ پروانه بده؟؟؟ به جای ظرفیت هر معیار دیگری باشه بازم یه تعداد با اختلاف خیلی نزدیک رد میشن در ضمن کجای دنیا برای کانون نهادموازی ایجاد میکنن ؟؟؟اصلآ همین ایران میشه برای کانون سردفتران نهاد موازی ایجادکرد؟؟؟تازه اونم چی هر ۱۰سال یکبار دوست داشت آزمون میگیره برعکس وکالت در کمسیون اکثریت با قوه هستش اصلآ اینا هیچ مرکز مشاوران حالا قانونی یا هرچی آزمون میگیره تعداد پذیرش مشاوران که دست کانون نیست پس انحصار چه مفهومی داره اصلآ انحصار کانون زمانی که یک نهاد موازی هرچه قدر وبا هر تعداد میگیره انحصار یعنی چی؟؟؟تعریف این افراد از انحصار چیه؟؟؟ کجای دنیا به این راحتی به کسی پروانه میدن؟؟؟چرا بعد اعلام نتایج از هرکی سوال میکنی میگن با یه تست رد شدم؟؟؟چرا یه کم این افراد به خودشون زحمت نمیدن و دوست دارن به هر روشی به خواستشون برسن و آینده دیگران که زحمت کشیدن رو نابود کنن و خودشون با کسی که زحمت کشیدن یکی میدونن؟؟؟دوست عزیز شما یا کم می خونی یا اگر با برنامه می خونی واقعآ چند سال قبول نمیشی استعداد در این زمینه نداری بهتره تلاش و زحمت خودتو معطوف جای کنی که استعدادشان را داری…

    1. چرا حرف بی پایه می زنی من با میانگین ۱۱تو مرکز تو تکمیل ظرفیتم قبول نشدم ی کم تحقیق کن بعد بیا نظر بده. میانگین کسی که ۹۵۰ شد امسال ۱۱ بود ک تو تکمیل ظرفیتم قبول نشد

      1. کارنامه ها در سایت اختبار موجود است.. شاید تراز شما پایین بوده اما معدلتان قدری بیشتر. در هر حال میتوانید به کارنامه ها مراجعه کنید.

      2. من رفتم یک بار دیگه کارنامه ها رو بررسی کردم. کارنامه رتبه ی ۹۰۰ که در سایت اختبار موجود است با معدل حدودا ۱۰.۷۶ در تکمیل ظرفیت پذیرفته شده است. به قول خودتان ” ی کم تحقیق کن بعد بیا نظر بده”

          1. ۱۰.۷۶ قبول شد و مستندش در سایت اختبار موجود هست.. حالا شما نمیتونی به میانگین ۵۴ برای قبولی دست پیدا کنی تقصیر کانون وکلا نیست..

      3. جناب ببخشید یاد نبود حتمآ اعشار شم باید بنویسم درضمن من ششمین بار قبول شدم ۴سال نخوندم کسی رو هم متهم به انحصار نکردم و یک سال خواندم با یک تست منفی رد شدم و سال بعد نشستم چندروز کل برنامه درسی و نحوه مطالعه بررسی کردم و ایراد کارم رو متوجه شدم وبا خودم عهد کرده بودم که امسال آخرین سالمه هیچی کم نمیزارم اگه نشد استعدادشو ندارم چون سبک سوال هر سال همینه وبرای همه یکیه اینو به همه ی دوستای صمیمیم هم گفته بودم گفتم اگه نشد میرم دنبال زندگیم خداروشکربا رتبه خوب قبول شدم اصل منظورم این بود که هیچی ارزش نداره که از زندگی لذت نبری و هرسال سن خودتو بالا ببری و همه زندگیت بشه پروانه وکالت .حالا شما اینارو نگرفتی فقط اعشارشو گرفتی.

    2. این روند ازمون گرفتن و شیوه سوال دادن فقط به نفع موسساته پاسخنامه هم مطابق میل موسساته تا داوطلبا مجبور شن برن سمت موسسات

  2. از جناب بهادری جهرمی و طرفدارن عملشون میخوام که مفهوم و رابطه دو کلمه “وکیل” و”قوه قضاییه” را در عبارت “وکلا قوه قضاییه” به لحاظ تضاد یا تعارض یا تناسب و .. برای یه بیسوادی مثل من توضیح بدن
    ایا آنها یکبار ان هم روزنامه وار کتاب مقدمه علم حقوق که مربوط به ترم یک کارشناسی حقوق است را مطالعه فرموده اند؟

    1. اولا با اینکه ترکیب رسا نیست و به سایت هم اعتراض کرده ام اما به رغم این می شود پرسید که چه ایرادی دارد؟ این مساله استقلال امری اعتباری و ذهنی است مثل استقلال قوا که در جهان واقع و عمل تحققش ممکن نیست . بحث سیر لایحه استقلال وکلا را اگر مطالعه کنید می بینید که چگونه شکل گرفته و تکوین یافته است.اینطور نیست که من و شما تفسیر می کنیم.نکته مهم تر اینکه اکثریت مردم هم باید موضوعی را بپسندند و گرنه هرچه ما تاکید کنیم و آنها بی اهمیت باشند تاکید ما بی فایده و زاید است. مردم اکنون به وکلای ۱۸۷ مراجعه می کنند و این به معنای تنفیذ وجود انها سوای قانون مبنایی است که تشکیلات آنها ذیل آن شکل گرفته است.خب حالا من و شما چه حجتی داریم که کاسه از آش داغتر باشیم دوست گرامی؟

      1. دوست عزیز
        بر اساس ماهیت ذاتی و عقلی عرض کردم و نیز اساس قانون عقلی و منطقی
        صرف مراجعه مردم توجیه کننده امر عیر قانونی و غیر عقلی نیست علت مراجعه مردم عدم اگاهی از اصول است
        تجمیع قضاوت و وکالت در یک نهاد موجب استبداد، فساد،عدم پایبندی به قانون و… میشود اگر مردم از این امور اگاهی میداشتند حقوق و ازادی خود را به ترتیبی که شما فرمودید(مراجعه ای که با سوء استفاده از ان امری غیرقانونی و غیر عقلی توجیه می شود) به خطر نمی انداختند.
        نمونه تجربه شده تبصره ماده ۴۸ که نتیجه ان برهمه اشکار است”با فکر باز به این مثال بنگرید”

        1. ببین دوست گرامی اختلاف من با شما دقیقا همین جاست.ما یک عالم ایده آل داریم که مدینه فاضله اش می گویند و تنها در اذهان آدمیان است و یک عالم واقعیات داریم که همین جامعه ماست.در عالم واقع که قیاس در ماهیات را پیش نمی کشند.آنچه هست مبناست.گفتم که مردم محل مراجعه خود قرارداده اند بچه های ۱۸۷ را چون قانون دارد.بعد هم به فرض که نهاد قضاوت و وکالت تجمیع شوند که قطعا چنین نیست ، چه کسی گفته فساد و عدم پایبندی به قانون تنها دلیلش این است؟ داستان عدم رعایت تعرفه های قانونی و عدم پرداخت مالیات واقعی توسط وکلای کانون ها دلیلش چیست؟ آنها که دیگر استقلال دارند. بیاییدخودمان بیندیشیم و مهار اندیشه را دست مصاحبه های این و آن ندهیم و حرف دیگران را تکرار نکنیم.ضمنا سرگوری گریه نکنیم که مرده ای ندارد دوست من.

          1. دلیل وضعیت امروز مملکت این نگرش امثال شماست که بدیهات دنیای واقع را ایده ال و مدینه فاضله میدانید انتظار اینکه قوه قضاییه که قرار است ضمانت اجرای قوانین باشد اصول بدیهی قانون و عقل” تفکیک و استقلال قضاوت و وکالت” را رعایت کند ایده ال و مدینه فاضله است؟

    2. اولا به این علت که ایین نامه ی این مرکز توسط قوه ی قضاییه داده میشه

      دوما به این علت که در زمان تدوین قانون از این عنوان استفاده شده

      سوما چون جدای از کانون وکلا داره پروانه میده و باید وجه ممیزی داشته باشن با هم

      رابعا اینهمه استثنا تو حقوق داریم به نحوی که از اصول زیادترن اینم ینمونش

  3. دمتون گرم ایشالا بالای ۳۰ هزار بردارن پاینده باد قوه قضاییه بخدا دیگه خسته شدیم من هربار با اختلاف ۴ تا ۷ تست میمونم از قبولی چون سهمیه ندارم!!!!! هرکی باور نداره میتونم کارناممو بدم تو این دو سال

  4. امیدوارم مثل دفعه پیش نشه نه جای آزمون درست بود نه روند برگزار نه یه سایت درست حسابی داشتن نه دفترچه سوالات درست سر تا پا اشکال بود

      1. موافقم سنه بازنشستگی در نظر بگیرن اینطوری قضات و کارمندان بازنشسته هم نمیتونن وارد این صنف شن و دانشجویان تازه نفس میان

  5. ای کاش در دنیایی زندگی میکردیم که فاجعه ای که افراد بیسواد و باز مانده از ازمون به وجود میارن فقط گریبان خودشون رو می گرفت نه گریبان یه بدبختی مثل من که یه عمر درس خونده و حالا با این بی قانونی ها داره ایندش به فنا میره
    متاسفم برای خودم که درس خوندم.

  6. با درود
    آیا کسی هست توضیح دهد وکالت ووکلای کانون با قوه قضائیه در محاکم فرق دارد؟اگر دردعاوی ومحاکم هردو وکیلند پس فرقی ندارند.خدا کنم کسانی شایسته اند وتلاش میکنند حداقل یکیشون قبول ووکیل بشن.الهی آمین

  7. کانون مرکز نباید مثل سال ۹۷ انقد کارآموز بپذیره وقتی مرکز مشاوران هم قراره آزمون بذاره. ۱۲۰۰ نفر کانون مرکز و همین قد هم مشاوران. چخبره. کیلویی وکیل میدن

    1. دوستان خوب شد صراحتا شد وکالت قبلا مشاوران حقوقی بود ملت نمیدونستند چیه.به انید موفقیت دوستداران وکالت .حالا از قانون وکالت باشه یاقانون برنامه توسعه ماده ۱۸۷.اصل بروکیل شدن است.سربلند باشید

      1. وکیل هستند
        به اون حرفایی که زده میشه توجه نکنید.کسانی عبارت مشاوران و ماده ۱۸۷ را به کار می برند که اگر سهمیه و… نداشتن خودشون عمراً میتونستن قبول بشن.

  8. با سلام
    ما تکمیل ظرفیتهای ۹۶ هنوز تاییدیه گزینش دریافت نکردیم ومعرفی به کارآموزی نشدیم.حدود هفت ماهه هنوز گزینش کاری نکرده ولی آیین نامه میگه ظرف دوماه اگرگزینش نظر نداد مرکز ودتصمیم بگیرد.
    انتظارداریم مرکز ازطریق هسته گزینش تهران پیگیر باشد تا کارها سریعترانجام شودآیین نامه میگه دوماه اما الان هفت ماه هست خیری نیست ومعرفی به کاراموزی نشدیم.امیدوارم ریاست محترمارزیر مجموعه بخواهد پیگیر باشند و کار داوطلبان عملا انجام ددهندوازبلاتکلیفی دربیارن.

  9. خدا قوت .خداییش دست رییس قوه ی قضاییه هم درد نکنه با اعتماد به این دست از جوونا که انصافا دارن کار میکنن از اقدامات دلیرانه و مقتدرانه ی جنابعالی بسیار سپاسگزارم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا