رئیس مرکز وکلا و کارشناسان قوه قضاییه: علی‌رغم مخالفت‌ها، آزمون کارشناسی رسمی ۱۴۰۲ به شکل مشترک برگزار می‌شود

پایگاه خبری اختبار- رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه بر برگزاری آزمون کارشناسی رسمی سال ۱۴۰۲ به شکل مشترک با کانون کارشناسان تاکید کرد.

به گزارش اختبار، خبر برگزاری آزمون مشترک کارشناسی رسمی اولین‌بار در دی‌ماه سال گذشته منتشر شد و رئیس شورای عالی کارشناسان رسمی دادگستری گفت که بنا داریم امسال (سال ۱۴۰۱) آزمون مشترکی را با مرکز کارشناسان رسمی قوه قضاییه برگزار کنیم.

بااینحال این آزمون در سال ۱۴۰۱ برگزار نشد. حسن عبدلیان‌پور، رئیس مرکز وکلا و کارشناسان رسمی قوه قضاییه در مصاحبه‌ای با تسنیم درباره علت عدم برگزاری آزمون کارشناسان رسمی ۱۴۰۱ گفت: «سازمان سنجش آموزش کشور که طبق قانون مجری برگزاری این آزمون است، برای انجام آن در سال جاری وقت ندارد.»

عبدلیان‌پور همچنین گفت: «قرار بر این شد که اگر امسال آزمون برگزار نشود، مراحل ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی در سال جاری انجام شود و در نیمه اول سال آینده به صورت مشترک بین مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه و کانون کارشناسان رسمی برگزار شود.»

بااینحال با اتمام سال ۱۴۰۱ ثبت‌نام آزمون کارشناسی رسمی صورت نگرفت و از چندی پیش زمزمه‌هایی مبنی بر برگزاری آزمون سال ۱۴۰۲ به شکل جداگانه شنیده می‌شد.

برگزاری آزمون مشترک کارشناسی رسمی ۱۴۰۲ با دستور معاون اول قوه قضاییه

در تازه‌ترین اظهارنظر درباره آزمون کارشناسی رسمی ۱۴۰۲، روز ۲۰ اردیبهشت حسن عبدلیان‌پور در نشست شورای برنامه‌ریزی استان مرکزی در اراک گفت: شورای عالی کارشناسان دادگستری بعد از ماه‌ها با ریاست قوه دیدار داشته و رئیس دستگاه قضا دستور داد که فلانی (از مرکز وکلا و کارشناسان) هم حتما باید در این جلسه حضور داشته باشد که این نگاهی است که امروز وجود دارد هم در قوه و هم در مجموعه کارشناسی و ما تقریبا صلاحیت‌هایمان یکی شده به طوری که ما آزمون مشترک را داریم که علیرغم مخالفت های زیاد با دستور شخص دکتر مصدق [معاون اول قوه قضاییه] قرار است برگزار کنیم.

رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه افزود: هرچند می‌دانیم که این اتفاق تبعات دارد و قطعا مجلس موضع خواهد گرفت و مقاومت می کند اما به این سمت و سو داریم حرکت می کنیم که انشالله با کانون کارشناسان هم رشته ها و هم صلاحیت هایمان را یکسان سازی و هم سان سازی کنیم به طوری که چندین کارگروه مشترک داریم که به جدیت در حال برگزاری جلسات تخصصی هستند و هر هفته این جلسات برقرار است و خروجی های بسیار مناسبی دارند.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

‫۴ دیدگاه ها

  1. این قانون تسهیل هم شده تجارت، پول بده ولی نتیجه نگیر، کسی جوابگو نیس، اگه قراره شخص پذیرش نشه چرا آزمون برگزار می کنید و از ملت پول می گیرید،

  2. سلام رشته کارشناسیم علوم تربیتی هس رشته کارشناسی ارشدم مشاوره و گرایشم مشاوره خانواده هس در دی ماه ۱۴۰۰ فارغ التحصیل شدم سابقه کار هم ندارم بیکارم من میتونم با مدرک کارشناسی ارشد مشاوره – مشاوره خانواده در آزمون کارشناسی رسمی دادگستری شرکت کنم یا خیر؟

  3. با سلام و احترام؛ یکی از شرط های شرکت در آزمون کارشناسی رسمی دادگستری که داشتن ۵ سال سابقه کار هس با توجه به شرایط بیکاری در جامعه مون این شرط رو حذف کنید این شرط محدودیت ایجاد می‌کنه تا بسیاری از داوطلبان از شرکت در آزمون محروم بمانند. برای پذیرفته شدگان که یک سال دوره کارآموزی در نظر گرفته میشه پذیرفته شدگان تو اون دوره میتونن کار را یاد بگیرند و مهارت کسب کنند لذا پیشنهاد میشود شرط ۵ سال سابقه کار را بردارید.

    1. سلام
      لطفا کارشناس رسمی یک شغل تخصصی هست قرار نیست هرکسی بدون سابقه کار وارد این حرفه بشه در فکر شغل دیگری باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا