بررسی تحلیلی سوالات درس حقوق مدنی آزمون وکالت ۹۶ (بخش سوم – پایانی)

بررسی تحلیلی پرسش‌های درس حقوق مدنی آزمون وکالت ۹۶ (بخش سوم – پایانی)

نویسنده: سیاوش هوشیار

بررسی تحلیلی سوالات درس حقوق مدنی آزمون وکالت 96 (بخش سوم)

پایگاه خبری اختبار- در بخش اول و دوم این مطلب به بررسی و تحلیل سوالات ۱ تا ۱۵ درس حقوق مدنی آزمون وکالت ۹۶ پرداختیم و در این بخش به بررسی سوالات ۱۶ تا ۲۰ این درس خواهیم پرداخت.

اخبار اعلام نتایج آزمون وکالت ۹۶

طراحان سوالات آزمون وکالت ۹۶ در سوالات ۱۸ و ۱۹ باز هم مانند سوالات ۱۱ و ۱۲ سراغ قوانین خاص رفته و در سوال ۲۰ حتی از این هم فراتر رفته و سوالی از قانون آیین دادرسی کیفری طرح کرده اند!

در یک ارزیابی کلی مجموعه سوالات درس حقوق مدنی آزمون وکالت ۹۶ را می توان سخت ارزیابی کرد ولی دست کم به جز سوال ۲ که دارای ابهام زیادی است، در مورد بقیه سوالات با تعدد گزینه های صحیح و یا ابهام در طرح سوال مواجه نیستیم، سوالات فنی و دقیق طرح شده اند ولی شاید برای پاسخ دادن در یک آزمون با ۱۰۰ سوال دیگر و در زمان محدود و شرایط پر استرس سالن آزمون مناسب نباشند و بهتر بود طراحان سوال آزمون وکالت ۹۶ پراکندگی مناسب تری از جهت سختی و آسانی سوالات در نظر می گرفتند، هر چند که در نهایت با توجه به رقابتی بودن آزمون وکالت سخت بودن سوالات عملا تاثیری در قبولی داوطلبان نخواهد داشت و کسانی که بالاترین نمره را کسب کنند بدون لحاظ حد نصاب پذیرفته خواهند شد.

دفترچه سوالات آزمون وکالت ۹۶ را می توانید از اینجا دریافت کنید

بخش اول این مطلب را از اینجا بخوانید

بخش دوم این مطلب را از اینجا بخوانید

در ادامه بخش سوم این مطلب را می‌خوانید :

سوال شانزدهم- شاید جایگاه این سوال در درس آیین دادرسی مدنی دقیق تر بود، چون موضوع سوال به بحث ادله اثبات دعوا نزدیک تر است، در سه گزینه طراح سوال به اماره های تصرف و فراش اشاره نموده است که در مواد مختلف قانون مدنی آمده اند، ولی در یک گزینه که به غیرمنقول بودن اموال اختصاص داده شده به زراعت اشاره شده است، که در گزینه اخیر در حقیقت قانون گذار یک قاعده و حکم خاص وضع نموده است و به همین جهت ما به این قبیل اموال "غیر منقول حکمی" می گوییم.

سوال هفدهم- هرچند ممکن است بدوا سوال ساده به نظر برسد ولی پیچیدگی خاص خود را دارد، مادۀ ۶۸۶ قانون مدنی در مورد اهلیت ضامن صراحت دارد ولی قانون در مورد لزوم اهلیت مضمون له ساکت است، به نظر دکتر کاتوزیان در ضمانت از نوع نقل ذمه چون طلب مضمون عنه از بین می رود و به ضامن منتقل می شود عملا در اموال مضمون له تصرف می شود و به این منظور باید رشید باشد، ولی اگر ضمانت از نوع تضامنی باشد، اضافه شدن تعهد ضامن برای تادیه دین مضمون عنه عملا یک نوع تملک رایگان و بی ضرر است که برای انجام ان طبق مواد ۱۲۱۲ و ۱۲۱۴ قانون مدنی قبول سفیه هم به تنهایی کافی خواهد بود.

سوال هجدهم- در این سوال هم طراحان سراغ یکی از قوانین خاص رفته اند، طبق مادۀ ۲۶ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی مصوب ۱۳۸۹ در فرض سوال و با وجود انکه راننده مقصر و مسوول نیست باز هم حسب مورد بیمه گر یا صندوق تامین خسارات بدنی باید دیه عابر پیاده را بپردازند: «در راههایی که برای عبور عابران پیاده علائم، تجهیزات و مسیرهای ویژه اختصاص داده شده است عابران مکلفند هنگام عبور از عرض یا طول سواره‌رو با توجه به علائم راهنمائی و رانندگی منصوبه در محل از نقاط خط‌کشی‌شده، گذرگاههای غیرهمسطح و مسیرهای ویژه استفاده نمایند هرگاه عابران به تکلیف مذکور عمل ننمایند، درصورت تصادف با وسیله نقلیه، راننده مشروط به این که کلیه مقررات را رعایت نموده باشد و قادر به کنترل وسیله نقلیه و جلوگیری از تصادف یا ایجاد خسارت مادی و بدنی نباشد مسؤولیتی نخواهد داشت. عدم مسؤولیت راننده مانع استفاده مصدوم یا وراث متوفی از مزایای بیمه نخواهد شد و شرکت بیمه با ارائه قرار منع تعقیب یا حکم برائت راننده ملزم به اجراء تعهدات موضوع بیمه نامه به مصدوم یا ورّاث متوفی خواهد بود. چنانچه وسیله نقلیه بیمه نباشد، دیه عابر از صندوق موضوع قانون بیمه اجباری مسؤولیت مدنی دارندگان وسایل نقلیه موتوری زمینی در مقابل شخص ثالث مصوب ۱۳۴۷/۱۰/۲۳ پرداخت می‌شود. …»در حقیقت حکم مادۀ مذکور خلاف قاعده است و جبران بیمه گر ناشی از مسوولیت بیمه گذار نیست و در حقیقت در این مورد بیمه ا زنوع بیمه مسوولیت نیست بلکه از نوع بیمه حوادث است.

سوال نوزدهم- بحث اجاره اماکن تجاری یک از مباحث پیچیده حقوق مدنی ایران است، با توجه به فرض سوال که اجاره در سال ۱۳۶۴ واقع شده است موضوع تابع قانون روابط موجر و مستاجر مصوب سال ۱۳۵۶ است، اگر موضوع سوال ملک غیرتجاری و یا قرارداد اجاره مربوط به پس از سال ۱۳۷۶ بود مشمول مقررات عام حقوق مدنی می شد و طبق مادۀ ۴۹۷ قانون مدنی با فوت مستاجری که شرط مباشرت او شده بود قرارداد اجاره منفسخ می شد، ولی در فرض سوال با توجه به اینکه مکان تجاری و قرارداد مشمول قانون مصوب ۱۳۵۶ است، نمی توان به قواعد عام رجوع کرد. طبق قانون روابط موجر و مستاجر مصوب ۱۳۵۶ ، هرچند اختلاف نظر و بحث هایی در این زمینه وجود دارد، اصولا قرارداد اجاره حتی با انقضای مدت هم به پایان نمی رسد، در دفاع از این ادعا می توان به احصاء مواردی که موجر می تواند درخواست تخلیه مکان را بکند در مادل ۱۴ این قانون اشاره کرد که در میان این موارد اشاره ای به پایان مدت اجاره نشده است و از سوی دیگر در جاهای مختلف قانون تکالیفی از حیث تعدیل اجاره بها یا تنظیم اجاره نامه پس از پایان مدت اجاره تعیین شده است و در صورت فوت موجر صرفا در بند ۴ مادۀ ۱۲ این قانون به ورثه مستاجر اجازه داده شده است که مجتمعا درخواست فسخ اجاره را بنمایند. بنا بر این در مورد این سوال می توان گفت که با فوت مستاجر، اجاره نسبت به ورثه او استمرار می یابد و یازی هم به موافقت موجر نخواهد بود. اصولا قانون روابط موجر و مستاجر مصوب ۱۳۵۶ حاوی قواعدی پیچیده و خلاف قواعد عام حقوق مدنی است و طرح سوال از این قانون مخصوصا در موضوعی که حکم خاص آن در قانون مدنی نیز وجود دارد و میتواند موجب اشتباه زیاد داوطلبان شود جالب به نظر نمی رسد.

سوال بیستم- این سوال هرچند اصولا مربوط به مسوولیت مدنی است ولی از آنجا که به طور مشخص در مباحث درس آیین دادرسی کیفری به آن پرداخته شده است، آمدن آن در میان سوالات درس حقوق مدنی را باید کج سلیقگی طراحان سوال آزمون وکالت ۹۶ تلقی کرد، اصل یکصد و هفتاد و یک قانون اساسی قاعده کلی در مورد تقصیر قاضی را بیان داشته است: « هر گاه‏ در اثر تفسیر یا اشتباه‏ قاضی‏ در موضوع‏ یا در حکم‏ یا در تطبیق‏ حکم‏ بر مورد خاص‏، ضرر مادی‏ یا معنوی‏ متوجه‏ کسی‏ گردد، در صورت‏ تقصیر، مقصر طبق‏ موازین‏ اسلامی‏ ضامن‏ است‏ و در غیر این‏ صورت‏ خسارت‏ به‏ وسیله‏ دولت‏ جبران‏ می‏ شود، و در هر حال‏ از متهم‏ اعاده‏ حیثیت‏ می‏ گردد.» حکم این اصل از قانون اساسی طبق قواعد عام مسوولیت مدنی بیان شده است، ولی از سوی دیگر و برای تامین بهتر حقوق افرادی که بیگناه بازداشت و قربانی تقصیر یا نقص دستگاه قضایی می شوند و برای تسهیل دسترسی ایشان به جبران خسارات وارده قانونگذار طی مواد ۲۵۹ و ۲۶۰ قانون آیین دادرسی کیفری و آیین نامه اجرائی مربوطه جبران خسارات ناشی از بازداشت را بر عهده دولت و از طریق صندوق مخصوصی که در وزارت دادگستری ایجاد می شود قرار داده است، در قسمت آخر مادۀ ۲۵۹ مذکور مقرر شده است که « … در صورتی‌که بازداشت براثر اعلام مغرضانه جرم، شهادت کذب و یا تقصیر مقامات قضایی باشد، دولت پس از جبران خسارت می‌تواند به مسؤول اصلی مراجعه کند» بنا بر این باید گفت در صورتی که بازداشت ناشی از تقصیر قاضی باشد دولت پس از پرداخت خسارت می تواند به قاضی مقصر نیز رجوع کند.

بخش اول این مطلب را از اینجا بخوانید

بخش دوم این مطلب را از اینجا بخوانید

 

 

 

 

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

‫۲۶۲ دیدگاه ها

  1. دوست عزیزی که فرمایش کردین من پیامی مبنی بر اینکه گفته ام که با معدل ۱۰.۵۰ آیا قبول میشم یا نه اون آی دی من نبودم.و میبینید که به راحتی میشه نام خودتون رو عوض کنید و با هر اسمی میتونید پیام بزارید.
    در جواب دوست دیگه ام
    اگه قرار باشه تو شهر خودت کار کنی مطمئن باش همه میدونن چقدر تو کارت موفقی و بر اساس اون بهت پرونده میدن.
    ولی اگه قرار باشه تو شهرای دیگه یا شهر های بزرگ کار کنی مطمئن باش باید یه نفر بشناستتون تا بتونید پرونده بگیرید .
    شما وکالت رو با سهمیه مهندسی اشتباه گرفتید که هر مهندسی در ماه فلان متر سهمیه داره ولی تو وکالت اینطور نیست امکان داره یه وکیل اندازه اجاره ماهیانه دفتر خودشم نتونه کار کنه.
    ان شالله هر کسی زحمت کشیده قبول بشه.

  2. با سلام .من مشاوران شرکت نکردم.ولی یکی از دوستان بعد از ازمون دقیقا حرفهای اقای حمید رو میزد..به هر حال الله اعلم

  3. چند مورد درباره ازمون مرکز مشاوران
    ۱. پلمپ نشدن دفترچه سوالات احتمال لو رفتن سوالات و فروش سوالات را بالا می برد
    ۲.اصلاح دفترچه وسط آزمون و دقیقا اصلاح گزینه درست سوال
    ۳ . قبل شروع ازمون هیچ نظارتی نبود به طوری که همه داوطلبین سوالات رو خوندن
    به نظر مرکز مشاوران خیلی بی نظم و ترتیب و تازه میفهمم چرا مسخرش میکنن

    1. چند مورد درباره ازمون مرکز مشاوران
      ۱. پلمپ نشدن دفترچه سوالات احتمال لو رفتن سوالات و فروش سوالات را بالا می برد
      ۲.اصلاح دفترچه وسط آزمون و دقیقا اصلاح گزینه درست سوال
      ۳ . قبل شروع ازمون هیچ نظارتی نبود به طوری که همه داوطلبین سوالات رو خوندن
      به نظر مرکز مشاوران خیلی بی نظم و ترتیب و تازه میفهمم چرا مسخرش میکنن

    2. زیاد به کف توجه نکنید پارسال دادافرین کف مرکز رو ۱۲.۸ اعلام کرد در صورتی که کف اصلی ۱۱.۹ بود
      ضمنا کلید موسسات کم کم ۵ تا غلط داره

      1. اخه این کف معدل کجاش واقعیت داره!!!! همین خراسان فقط ۵۰ نفر شرکت کردن در دادافرین
        کف معدل خراسان و زده ۱۰.۸و این محاله،،،،،یعنی اینقدر پایین!!! مگه میشه!!! چطور با ۵۰ نفر کف و تشخیص میدن،،،،مطلقا توجه نکنید به این کف،،،

  4. اگه از لحاظ علمی میخواین اثبات کنید بهتره برید قوه قضاییه رو اصلاح کنید که از لحاظ علمی نمیسنجه بلکه از لحاظ ریش و این چیزا میسنجه.
    اون وکیلی که با سهمیه قبول میشه فوقش قبول بشه بعدش اگه نتونه یه پرونده رو به پایان برسونه یقینا کسی دیگه سراغش نمیره.
    اگر شما در مورد شغل وکالت اطلاعات کافی داشته باشین این رو باید بدونید که صرف قبول شدن آزمون وکالت کافی نیست و هر ساعت باید مطالعه داشته باشی.لازم به ذکره هر کی سهمیه داره قبول نمیشه بلکه حد نصاب رو باید بیاره.این نشون میده کسی که با سهمبه قبول میشه آدم بی سوادی نیست حداقل ها رو میدونه و اینم بدونید شغل وکالت با اون چه که میخونیم خیلی متفاوته.خیلیا بدونه اینکه درس وکالت رو خونده باشن طوری میتونن تو یه پرونده متقاعدت کنن که وکیل با ۲۰ سال سابقه کاری نمیتونه همین کار رو کنه.
    شما غصه سواد وکلا رو نخور.خدا رو شکر موکل وکیل رو انتخاب میکنه نه وکبل موکل رو
    موکل میدونه کدوم وکیل رو انتخاب کنه نه شما.
    شما بخون رتبه بیار تموم پرونده ها برا شما.ما سهمیه دارها چیزی نمیخوایم

    1. دوست عزیز اگر بنا به زرنگی باشه ممکنه یک دلال و کارچاق کن هم از همه وکیل ها زرنگتر باشه.در مورد کسب حداقل حدنصاب هم ،در واقع اگر امثال با سهمیه ازاد کسی با معدل ۱۲ قبول شود یعنی کسی که سهمیه دارد با معدل ۸/۴پذیرفته میشود و معدل ۸/۴یعنی شما اگر کلا مدنی را سفید بگذارید و ۵ درس باقی مانده را فقط از هر درس ۱۰ سوال پاسخ دهید پذیرفته میشوید.(البته به نظرم اگر هم نمیخواست مدنی را سفید بگذاره هم مدنی امسال را مکفی میزد)حالا انصافا چنین کسی صلاحیت و شایستگی وکالت دارد ؟!!!!
      در مورد انکه مردم وکیل را انتخاب میکنند و نه وکیل مردم را ،بله اگر مردم علم غیب داشتند و میدانستند کدام وکیل با سهمیه و ازدانشگاه دره پیت فارغ التحصیل شده است مطمئن باش هیچ وقت به چنین وکیلی رجوع نمیکردند.تصور کن قانونی بیاد و بالای تابلو تمام وکلا و پزشکان سهمیه ای ذکر شود جناب وکیل و پزشک سهمیه ای.به نظرت کسی حتی برای یک چک ۲ میلیونی هم به این فرد مراجعه میکند؟؟؟
      ؟؟.نظر من این است که امسال با توجه به قانون جدید سهمیه ،این اشخاص تمام ظرفیت ۳۰ درصدی خود را پر میکنند و احتمالا پس از اعلام نتایج اعتراضهای زیاد ولی بی فایده زیاد خواهیم داشت.البته من طوری درس خوانده ام که اگر ۹۵ درصد هم با سهمیه بگیرند قبول میشوم ولی در کل این رویه عادلانه و صحیحی نیست

  5. باعرض ادب
    در مورد سهمیه فوق العاده ها باید عرض بشود
    کسی با بودن سهمیه مخالف نیس ما از لحاظ علمی داریم بررسی میکنیم
    عدالت یعنی این که ادم فرقی بین کسی نذاره وحقوق برای همه به نحو مساوی اجرا بشه عدالت یعنی حتی یه مورد بی عدالتی وجود نداشته باشد وکیل باید حافظ جان ومال وناموس مردم باشد توانایی انجام وظیفه خودش رو داشته باشد
    یکی از مهمترین ابزار وکیل برای رسیدن به این مقصود داشتن توان علمی برای انجام درست وظیفه اش است اما کسانی که با داشتن سهمیه وکیل میشن نه تنها حق داوطلبان ازاد رو ضایع میکنن چون توان علمی وکالت رو ندارن به جان ومال مردم هم صدمه میزنن
    اما متاسفانه عده ای که خود را ذینفع میدانند به جای اینکه لااقل سکوت کنند با بی تفاوتی اصرار برتوجیح حق داشتن سهمیه برای خود دارند
    بهتر بود از این عزیزان برای پایه های پایین تر مانند مشاوران حقوقی استفاده کنن نه کانون وکلای دادگستری
    چون داشتن بنیه علمی تو وکالت خیلی مهم است من خدای ناکرده نمیگوییم این عزیزان سواد ندارن ولی برای وکالت سواد فوق العاده احتیاج است چون عزیزانی هستن با۴سال مطالعه مستمر هنوز موفق نشدن ولی یه عزیز سهمیه ای با یه ماه خوندن وکیل میشه من شما رو قاضی میکنم ایا با یه ماه خوندن بهتر میتونی از حق موکلت دفاع کنی یا با۴سال خوندن؟؟؟
    من الله توفیق

    1. یقینا تو شهر شما هستن وکلایی که کارشون عالیه و وکلایی که کارشون خیلی ضعیفه.
      آیا این وکلای ضعیف از سهمیه استفاده کردن.
      جواب منفیه
      پس صرف قبولی تازه اول اول اول اول راهه دوست عزیز
      شما به عنوان یک فرد که درخواست وکیل دارین یقینا میرید پیش وکیلی که کارش عالی باشه حالا چه با سهمیه قبول شده باشه چه آزاد
      جدا از سهمیه بعضی از وکلا مشاوران حقوقی رو قبول ندارن
      مثل داوطلبایی که سهمیه رو قبول ندارن
      مورد زنده دارم که یه نفر که مشاوران قبول شده ده نفر از وکلای شهر زیر نظر اون کار وکالت میکنن.
      امیدوارم همین مثال براتون کافی باشه
      امیدوارم یه سال خوب بشینی بخونی رتبه خوبی کسب کنی و بهانه نیاری
      من امسال درسته از سهمیه استفاده کردم ولی با این حال معدلم بالای دوازده میشه.پس بیسواد نیستم.شما اگه میخوندی و معدلت بالای دوازده میشد مطمئنم قبول میشدید.
      کار به سواد وکلا هم نداشته باش چون خیلی از وکلا که با سهمیه ازاد قبول شدن سواد کافی ندارن.جدا از درست به چند تا دفتر وکالت سر بزن..یه سری هم به دادگاه بزن.
      امیدوارم موفق بشی

      1. دوست عزیز من ی پست دیگه ازتون قبلا دیدم که فرموده بودین معدلتون ١٠/۵ نمیشه و راهنمایی خواسته بودین که آیا قبول میشید یا نه؟اینجوری که مشخصه حضرتعالی وکیل خوبی میشید!!!!

  6. خانم منا من معدلم ۱۱/۵۰هست ولی در صورتی که سوال ۲۱ و۴۰ جوابش برخلاف موسسات باشه (که میشود) ودوتا از سوال های مدنی که اختلافی هست,معدلم خیلی فرق میکنه تا جواب سوالات اعلام نشه با ده تا سوالی که هیچ کس از جوابش مطمین نیست اعتباری به معدل ها اعلامی خودمون نیست که بخوایم به یکی امید واهی بدیم یکی و هم نامید

    1. زیاد معتبر نیست اما زیادم دور از واقعیت نیست،،،جز لب مرزی ها،،،که دراینصورت قبول دارم چون فقط کافیه یک سوال سنجش بهشون ضرر بزنه،،،،کسی که نظرخواهی میکنه باید بدونه که نظر دوستان قطعی نیست ،،،،،ونباید به خودش خیلی امید بده،،،،ناامیدم که خب اصلا نباید بشه،،،،

  7. دوستانی که در مورد سهمیه اعتراض دارن ضعفشون رو توجیح نکنن.
    کانون مازندران از ۶۰ نفر ۱۵ سهمیه ایثارگران و .. داره ولی فقط یک نفر تو سال ۹۵ قبول شده ۵۹ نفر از سهمیه ازاد قبول شدن.
    چرا شما نباید جز اون ۵۰ نفر اول نباشین چرا میخواین حتما نفرات اخر قبولی باشین.
    اگه واقعا خوب بخونید حتما قبول میشید
    امسال تهران ۱۱۰۰ نفر کاراموز میگیره بر فرض مثال ۱۰۰ نفر سهمیه دارن.که اینطور نیست نهایت ۵۰ نفر با سهمیه قبول میشن .حالا شما دوست عزیز خوب بخون زیر ۱۰۰۰ بیار و قبولی فرض کن امسال ۱۰۰۰ نفر میگیره نه ۱۱۰۰ نفر.اون صد نفر رو جدا کن..بخون و زیر ۱۰۰۰ بیار و هیچ بهونه ای هم نیار

    1. خیلی حرف جالبیه،،،،شما میگید چرا نباید جوری بخونید که به لب مرز نرسید تا از سهمیه ضربه بخورید،،،،خب ماهم میگیم چرا شما نباید اونقدر بخونید که بدون سهمیه قبول بشید،،،،جالبه واقعا،،،،شماهم وسهمیه دارهای عزیز بشینید بخونید تا با سهمیه نیاید،،هیچ بهونه ای هم نیار[!!!!!!!

    2. سهمیه دارها،،،،احترامشون واجب،،،اما اما بحث علم ودانش که بیاد وسط ،،،،،خصوصا مشاغل حساس،،،،،هییییچ فرقی نباید بین سهمیه و بی سهمیه باشه،،،،،علم وفرهنگ چیزی نیست که به دلیل سهمیه به شخصی بدن،،،،،،،تهران چه ۱۰۰۰ چه ۱۰۰۰۰۰۰ هم بگیره هرکی نمرش بالاتره اولویت بااونه،،،،اما سهمیه درست برعکس این عمل میکنه ومیاد میگه خانوم یا اقای عزیزی که معدلت مثلا۱۱.۳۰شده برو کنار تا منی که معدلم ۸.۵شده وارد بشم،،،،چرا؟ چون سهمیه دارم،،،،،،
      اینها بسیار اجحافه،،،،اما متاسفانه عدالت رخت بربسته،،،،،تعریفش متفاوت شده،،،،اگه ایران صلاحیت علمی و برای هرگونه شغلی در نظر میگرفت هنوز جهان سومی نبودیم و الان وضعمون خیلی بهتر بود،،،،،اما چه کنیم و ۱۰۰ افسوس که مجبوریم دم نزنیم و سکوت کنیم،،،،،،شماهم با سهمیه بیاید جای خوبارو بگیرید،،،،خدا بزرگه،،،،،نظرمنو بزارید ممنون میشم،،،

  8. فکر میکنم با درصد هایی که همه اینجا اعلام میکنن تنها کسی ک قبول نمیشه منم!!!من سال اولمه و تجربه ای ندارم. درصد هایی که از پاسخ های موسسات مثل موسسه دادستان به دست میاد تا چه حد صحت داره؟؟؟ و چقدر با جواب های سنجش تفاوت داره؟؟؟

  9. سلام دوستان من سهمیه رزمندگان اصفهان هستم تقریبا با معدل ۱۰.۴۰در بدترین شرایط حساب کردم دوستان عزیز آیا امیدی هست تشکر میکنم راهنمای کنین

  10. درصد هایی که اعلام میکنید مطمین باشید تغییر زیادی میکنه پس صحیح نیست پیشگویی کنیم و استرس به دیگران وارد کنیم

    1. آنقدری تغییر نمیکنه که نتونیم اعلام کنیم،،،،،پارسال هم فوقش دوسوال تغییر کرد،،،البته برای من،،،،گمون کنم برای خیلیا همین باشه،،،،پیشگویی کجا بود داریم با کلید چند موسسه درصد میگیریم،،،،پیشگویی!!!!!؟؟ استرس چرا باید یکی بگیره،،،،،!!!!

  11. سلام لطف میکنید به من بگید من با این درصدا قبول میشم .مدنی۴۳ ادم ۸۳ تجارت۶۸ اصول۳۱ جزا۶۱ وادک۸۷ من نمیدونم تراز چیه؟ خواهش میکنم به من بگید من قبول میشم؟یانه .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا